O2c

Undervisning effektive studie ferdigheter: tips for effektiv læring

Lære elevene hvordan de skal fokusere på deres spesifikke læring for å utvikle gode studievaner

Studenter reagerer på ulike metoder for studiet på forskjellige måter. For eksempel, noen nytte av grafer og diagrammer mer enn andre for effektiv læring , mens mange finner sin oppbevaring betydelig bedre når de lytter til en instruksjon heller enn å lese den. Forstå ulike typer elever i klasserommet før du planlegger en leksjon vil hjelpe studentene absorbere materialet og gir en flott mulighet til å innføre effektive studie ferdigheter. Hjelpe elevene oppdage sin primære metoden for å absorbere informasjon, og oppmuntre hver av elevene til å vurdere alle disse teknikkene.

 1. Auditory elever er studenter som forstår mer ved å lytte. De kan gjøre det bra i en forelesning innstilling eller diskusjon i klassen for å forbedre deres studie ferdigheter. De bør oppfordres til å tape posten din klasse økter og deretter lytte til dem igjen som de studerer. Denne strategien vil hjelpe dem koble læremateriell eller passasjer i en bok med hva som ble sagt og forstått i klassen. Disse studentene kan også finne det nyttig å lese informasjonen høyt til seg selv. Noen ganger kan de dra nytte av en slags "bakgrunnsstøy" som musikk når de studerer. Det kan virke counterintuitive å foreslå distrahert av den slags, men støyen bidrar til å stimulere sin tenkning, og vil hjelpe dem å huske stoffet bedre.
 2. Visuelle elever trenger å se noe før de vil forstå informasjonen. Hvis de er i et foredrag klasse, kan de trenger de viktige delene skrevet på tavlen som en visuell representasjon. Regissert notatskriving er også nyttig for en visuell elev som de har en skriftlig uttalelse om hva de skal lytte etter i stedet for bare å være forventet å plukke ut de viktigste delene selv. Å bygge på disse studiene strategier, lære studentene grafiske arrangørene (som Venn-diagrammer, flash-kort eller skisserte teknikker) for å organisere sine tanker og ideer fra boken. De kan også gjøre det bra ved å lese kapittelet eller får en utskrift av en PowerPoint-presentasjon hvis du bruker en i klassen.
 3. Taktile / kinestetiske elever trenger handling og hands-on aktiviteter for å lykkes i klasserommet. Rollespill hjelper dem å lære stoffet bedre. Oppmuntre disse elevene til å prøve å forberede leksjonen å "lære" noen andre. Selv om de ikke får en sjanse til å faktisk lære det til en levende person, hjelper det å organisere sine tanker som om de var. Å gjøre et puslespill av begreper og detaljer, og deretter fysisk sette dem i riktig kategori kan hjelpe med minne oppbevaring også.
 4. Undervisning effektive studie ferdigheter: tips for effektiv læring. Taktile / kinestetiske.
  Undervisning effektive studie ferdigheter: tips for effektiv læring. Taktile / kinestetiske.

 5. Organisasjon er viktig. Uansett hvilken metode som passer en student best, hun trenger å finne ut et organisatorisk system som fungerer best for henne også. Noen studenter foretrekker Spiral bærbare, mens andre foretrekker permer og løse blad papir. Kalendere, tilordning notatbøker, og "å gjøre"-lister kan også være en god måte å organisere alle disse kommende tidsfrister og viktige datoer. Det er ingen riktig måte å få organisert, så hjelper studenten ved å være fleksible for å imøtekomme hennes behov.
 6. Lær tid ledelse. Kutte ut distraksjoner eller sette et bestemt tidspunkt hver dag som er ment for å studere vil hjelpe studenten effektivt administrere sin tid. I tillegg har forskning vist at korte pauser bør bli innarbeidet i ethvert studium økt for å fullt maksimere læringen som er oppnådd. Disse pausene må være kort og ganske hyppig. Bare være sikker på at de ikke blir til lange pauser som skjærer inn i selve studietid for mye eller føre til for mye distraksjon.
 7. Får nok hvile! En av de svært ignorert studien tips for alle typer elever er å ha nok hvile. Søvn er en svært viktig komponent til gode studievaner og ferdigheter. Sovner mens han studerte er verken avslappende eller nyttig når du prøver å lære stoffet. Tenåringer bør få mellom 8-10 timer søvn en natt for å være fullt funksjonell neste morgen og har lykkes tilbakekalling av deres studere fra tidligere natten. Mindre enn 6 timer med søvn har faktisk vist seg å være skadelig, så sørg for at studenten faktisk sover og ikke stapper non-stop.
 8. Lære elevene hvordan de skal fokusere på deres spesifikke læring for å utvikle gode studievaner. Organisasjon er viktig.
  Lære elevene hvordan de skal fokusere på deres spesifikke læring for å utvikle gode studievaner. Organisasjon er viktig.


Det er ingen studier metode som er 100% vellykket for alle. Alle studenter må finne en måte som fungerer best for dem ved å prøve forskjellige studieteknikk. Og studentene vil trolig endre metoder avhengig av miljøet eller utenfor stimuleringer. Utsette studenter til disse ideene, og mange andre alternativer, vil øke sannsynligheten studentene vil lykkes.