O2c

Slik kan du hjelpe barna dine heve sine karakterer

Er barna dine har noen ganske lave karakterer i skolen? Les videre for noen gode tips for å hjelpe avhjelpe denne situasjonen:

  • La barnet føle din ubetingede kjærlighet. Først av alt, er det svært viktig at barna vet at du elsker og støtter dem uansett hva som skjer. Med andre ord, bør de føler at de ikke trenger å tjene din kjærlighet. Denne måten, ville de være mer motivert til å gjøre det bra på skolen ikke ut av frykt for at du kan reprimande dem (dette kan føre til at deres opprør og motløshet senere), men fordi de vet at det å ha gode karakterer er for deres egen fremtid.
  • Finne roten av problemet. Den rette starter ved at du vet hva som forårsaker problemet. Hvis ungen er å ha lave karakterer i ett bestemt emne, så i hvert fall vet du hvor du skal konsentrere innsatsen. Hvis barnet ditt har problemer i matematikk, for eksempel, er en av de beste måtene å ha barnet praksis på matematiske problemer, starter først med hans nåværende nivå, og gradvis går opp derfra. Hvis barnet ditt har problemer med historie, så du kan la ham delta i morsomme aktiviteter som vil bidra til å gjøre dette emnet en mer interessant. Du kan investere i interaktive dataprogrammer, eller hjelpe ham bla gjennom Internett, slik at du kan finne morsomme måter å hjelpe ham studere hans historie leksjoner. Hvis barnet ditt har lave karakterer i alle sine undersåtter, kan det være grunn til noen problemer i grunnleggende ferdigheter, som lesing og forståelse, eller kanskje på grunn av dårlige studerer vaner. Hvis problemet er med grunnleggende ferdigheter (som betyr, kan han bli opplever usedvanlig treg utvikling i disse områdene vurderer hans alder), må du kanskje oppsøke barns utvikling spesialist på denne saken.
  • Rådfør deg med barnets lærer. Bortsett fra dine observasjoner hjemme, er en annen måte at du kan komme til roten av problemet ved å ha en en-til-en diskusjon med barnets lærer. Hans lærer vil gi deg et annet perspektiv på hvordan han er på skolen. Du kan spørre om hvor du barnets største hinderet på skolen ligger. Deretter vil dere to kunne formulere noen handlingsplaner for å avhjelpe situasjonen.
  • Gjør hjemmet ditt bidrar til læring. Det lønner seg å gjøre ditt hjem en meget godt miljø for læring i. Du kan investere i bøker som passer for barnets alder, samt ha pedagogiske programmer installert på datamaskinen.
  • La barnet se de praktiske anvendelser av sine studier. Det vil i stor grad hjelpe barnet hvis de kan se hvordan de kan anvende temaene han er læring i skolen i sin hverdag. Hvis han er å lære om piktogrammer, for eksempel, kan du la ham lage et symbol av antall godteri barer som alle i familien spiste under snack tid.
  • Utsett barnet flere nye og lærerike opplevelser. Barn lærer nye leksjoner bedre hvis de kan pinne disse i egne erfaringer. For eksempel vil et barn lære om husdyr være bedre i stand til å sette pris på dem hvis de kan se disse dyrene for seg selv. Et barn lære om George Washington vil ha stor nytte av en tur rundt hans Mount Vernon eiendom. Nøkkelen er å bla gjennom ditt barns pensum og finne ut kreative måter du kan utsette barnet ditt enda mer til noen av hans årets tema.

Slik kan du hjelpe barna dine heve sine karakterer. La barnet føle din ubetingede kjærlighet.
Slik kan du hjelpe barna dine heve sine karakterer. La barnet føle din ubetingede kjærlighet.

Dette er bare noen stor og lett-å-gjøre forslag om hvordan du kan hjelpe deg barna heve sine karakterer. Husk, det hele starter med å motivere barnet til å gjøre det bra og instilling i ham en kjærlighet for læring. Lykke til!