O2c

Jobber i kunstterapi

Kunst terapi er en gren av psykologien som gjør bruk av ulike former for kunst som et psykoterapeutisk verktøy. En lisensiert kunst terapeut er en som gjennomfører disse kunst terapitimer. Det er bare ca 5000 lisensierte kunst terapeuter i Europa. Barn er de mest vanlige pasienter som går gjennom kunst terapi, men denne metode for psykoterapi kan også brukes med voksne. Du kan lære om de forskjellige anvendelser av kunst terapi ved å ta online psykologi kurs - klikk her , og du kan registrere deg for å få gratis informasjon om registrering med online skoler.

Det er ulike jobber som kan være forbundet med kunst terapi

Det er ulike jobber som kan være forbundet med kunst terapi. Å være en kunst terapeut, må man gå gjennom et omfattende opplæringsprogram for å kvalifisere. En grad i psykiatri er også avgjørende. En kunst terapeut lønn avhenger av hvor mange års erfaring. En kunst terapeut med 1-4 års erfaring kan ha en årslønn på rundt 22 390€ - 29 860€.

Her er de ulike karrierer du kan ha som en kunst terapeut:

Jobber i kunstterapi. Art terapeut for barn.
Jobber i kunstterapi. Art terapeut for barn.

  1. Art terapeut for barn. Du kan velge å spesialisere seg i barnets terapi. Mange barn med fysiske eller psykiske problemer gjennomgå kunst terapi, som kunst kan være en måte for dem å uttrykke sine følelser og tanker. For å være en kunst terapeut for barn, må du ha mye tålmodighet, og du må vite hvordan du skal kommunisere med barn. Som et barn kunst terapeut, kan du jobbe for spesielle skoler eller sykehus.
  2. Art fysioterapeut. Det er forskjellige måter å uttrykke sine følelser ved å bruke kroppen. Som en kunst fysioterapeut, kan du innlemme dans terapi i å håndtere pasienter. Denne grenen av kunst terapi er nyttig for både voksne og barn. De vil være i stand til å uttrykke seg gjennom dans. Det er også en måte for dem å slappe av og ha det gøy. Som en kunst fysioterapeut, kan du jobbe på sykehus eller i treningssentre som tilbyr helse fitness-programmer.
  3. Art musikalsk terapeut. Annen gren av kunst terapi er musikkterapi. For musikkterapi, er instrumenter eller musikk brukt til å skildre følelser og ideer til en pasient. For denne jobben, er det nyttig hvis du vet hvordan du skal spille et instrument. Det er ulike prosjekter eller aktiviteter som du kan gjøre som en kunst musikalsk terapeut. Du kan til og med utføre gruppetimer. Som en kunst musikalsk terapeut, kan du jobbe for universiteter som har musikalske avdelinger eller også i sykehus.
  4. Art rådgivning terapeut. Som en kunst rådgivning terapeut, kan du ha ulike medier av kunst til bruk for terapitimer. Rådgivning økter er gjennomført for både voksne og barn. Familier som ønsker å gjennomgå kunst rådgivning terapier kan også gå til deg for å få hjelp. Som en kunst rådgivning terapeut, er du forventet å løse personlige og familiens problemer eller psykiske lidelser ved hjelp av ulike media. Du kan jobbe for sykehus eller til og med starte din egen kunst terapi sentrum.

Dette er de grener av kunst terapi som du kan spesialisere seg i

Dette er de grener av kunst terapi som du kan spesialisere seg i. Å være en vellykket kunst terapeut, må du ha den rette holdningen. Det vil også hjelpe hvis du har bakgrunn i ulike typer kunst, slik at du kan bruke forskjellige teknikker og medier når du arbeider med pasienter. Husk å også forbedre din utdanning med vanlige Internett etterutdanningskurs i psykologi .