O2c

Hvordan vite hva andre mener

Kommunikasjon er som oftest antas å være en aktivitet av verbale språket, men ord kan ofte bedra og villede. For maksimal forståelse av menneskelig atferd som overskrider sosiale usannheter, kan du lære å plukke opp kroppen signaler og signaler som er sikker på å komme til hjertet av sannheten hver gang.

Kunsten å lese kroppsspråk er en disiplin som krever mye tid for å studere, ikke annerledes enn å lære et verbalt språk. Det unike med kroppens signaler er at de overgå alle verbale språk og de fleste kulturer, for en nøyaktig avlesning nesten hvor som helst i verden. Å begynne en studie av bevegelse av mannen, prøver å fokusere på enkle situasjoner som å sitte ned for et jobbintervju eller lese de signaler som er gitt i et personlig forhold.

Hvordan vite hva andre mener. Korslagte armer over brystet.
Hvordan vite hva andre mener. Korslagte armer over brystet.

Noen enkle signaler å se etter for å sikre den du snakker med er virkelig lydhør for deg inkluderer:

Krysset bena. Når krysset beinet peker i din retning, du har deres favør. Når det krysset bort fra deg, har de trakk seg tilbake.

Når du sitter på tvers fra noen

Når du sitter på tvers fra noen, se å se om deres overkroppen lener seg framover når de snakker til deg. Dette indikerer at de er engasjert og går mot deg.

Korslagte armer over brystet. Denne bevegelsen er en subliminal måte å stenge deg ute. De krysset armene har lenge vært antatt å være en enkel holdning av velvære, men være sikker på at det ikke er det. Det er en forsvarsmekanisme som skriker: "Jeg aksepterer ikke deg eller hva du sier".

Når du sitter på tvers fra noen. Studiet av kroppsspråk er en kunst som alle kan ha nytte av.
Når du sitter på tvers fra noen. Studiet av kroppsspråk er en kunst som alle kan ha nytte av.

En verdifull signal er å vite når noen lyver til deg, og dette kan være best observert av hva personen gjør, snarere enn hva de sier. Vær på utkikk etter øynene som dart unna når de bekrefter en uttalelse til å være sant. Dessuten vil du finne dem til å berøre nesen eller ansiktet i øyeblikket av bedrag, da dette er et tegn på en ubehagelig øyeblikk og en måte å avlede fra deres verbale språk.

Og til slutt, hvis du virkelig ønsker å vite om den fyren eller gal er tiltrukket av deg, se nøye for bevegelsen i pupillen i deres øyne. Hvis du ser dem strekke når de ser på deg, er det en surefire signal om at de liker det de ser.

Studiet av kroppsspråk er en kunst som alle kan ha nytte av

Studiet av kroppsspråk er en kunst som alle kan ha nytte av, fra enkle daglige livssituasjoner å jobbe relasjoner. Lær triksene av handelen og null på salg kundens atferd for å gi deg selv overtaket under en presentasjon. I tillegg er mange gester plukket opp uvitende av mennesker, og du kan ønske å forbedre dine ferdigheter til å sende ut positive meldinger, enten det er for et ønsket forhold eller muligheten til å lukke en avtale.