O2c

Hvordan velge sommerleirer for barn klokt

Læring stopper ikke selv om skolen er over

Læring stopper ikke selv når skolen er over. De åtte til ni uker av sommeren kan være en utdanning ferie for barna. Foreldre vanligvis sender barna sine til sommerleirer og det er der barnets utdanning kan fortsette. Det er en flott mulighet til å hjelpe barnet til å utvikle sine sosiale ferdigheter i tråd med sin alder. Før skolen slutter for sommeren, bør du allerede være planlegging ungen sommereventyr. Du kan velge mellom ulike sommerleirer der du vil sende barna til avhengig av hva du vil at barna skal lære og oppleve. Her er noen tips om hvordan du kan få barna til å få mest mulig ut av sommeren deres gjennom sommerleiren.

 • Bestem deg for hva du vil at barnet skal oppleve. Sommerleiren er en årlig aktivitet der du ønsker at barnet skal oppleve mest mulig ut av det. Det er en opplevelse der du ønsker at barnet skal lære og utvikle sosiale ferdigheter.
 • Lag en kort liste. Før sitte ned med barnet ditt til å diskutere sommerleiren, gjøre lekser først ved å opprette en liste over sommerleirer at du ønsker at barnet skal velge mellom. Har en liste som viser ulike typer leire og hva leirene kan tilby. Kirker, skoler og andre lokale organisasjoner tilbyr et bredt utvalg av sommeraktiviteter å velge mellom.
 • Planlegg sammen med barnet ditt. Det er best å diskutere de ulike alternativene du har samlet og forsket om med barnet ditt siden han vil være en å gå gjennom det uansett. Prøv å begrense hans valg til de som er begge designet for å hjelpe ham å utvikle verdifull kompetanse og å tillate ham å nyte sommeren. Sørg for å tillate ham å velge det beste alternativet for seg selv.
 • Velg sommerleiren. Det finnes flere typer sommerleire å velge mellom: Dag Camps, Overnight Camps, eller bolig Camps.
  • Dag Camp. Det vanligvis innebærer barnet delta i ulike aktiviteter for et par timer hver dag som matlaging, kampsport, vitenskap, gymnastikk og lignende. Bortsett fra kameratskap, utvikler denne leiren barnets kreative ferdigheter og fantasi. Dette er vanligvis anbefales for preschoolers og klasse skoleelever.
  • Overnatter Camp. Det lærer ferdigheter som vanligvis ikke undervist i skolen som kanopadling, fjellklatring og styrking av villmarken. Det er leire som tilbyr musikk, kunst, drama, film og dans også.
  • Bolig Camp. På denne typen leiren, vil barnet ditt leve sammen med en gruppe, sove, spise og servering med gruppen. Dele aktiviteter og fellesskap er vanligvis lært i teamarbeid. Dette er en leir som er helt forskjellig fra hjemmet ditt. Siden sosiale ferdigheter utvikles i denne leiren, vil kommunikasjonsferdigheter av barnet ditt forbedre og hans evne til problemløsning vil definitivt bli styrket som han kan finne nyttig i fremtiden.
 • Vet de sosiale vanskelighetene. Når du og barnet ditt allerede har bestemt deg for hva sommerleiren til å delta, diskutere alternativer på hva kjønn du vil at barnet skal sosialisere med under sommerleiren. Velg om du vil ha en leir som er en all-girl/boy eller co-ed type leiren. De fleste leirene er co-ed, men det er andre som vil være begrenset til barn av samme kjønn. Aktiviteter er gjort av både gutter og jenter, men sovende kvartalene er separert. Det er leire som kalles bror-søster leiren der det er sosiale interaksjoner, men aktiviteter er gjort separat.

Hvordan velge sommerleirer for barn klokt. Bestem deg for hva du vil at barnet skal oppleve.
Hvordan velge sommerleirer for barn klokt. Bestem deg for hva du vil at barnet skal oppleve.

Sommerleiren er en fantastisk mulighet til å hjelpe barnet til å utvikle sin sosiale, overlevelse, og kommunikasjonsevner. Det er en fin måte å la barnet ditt til å nyte sommeren med sine jevnaldrende og få verdifulle erfaringer han kan aldri finne på skolen eller hjemme. Finne riktig sommerleiren for barnet ditt kan være svært skremmende, men når du er i stand til å endelig bestemme seg for én som passer for ham, vil du sikkert se fordelene med dette valget snart nok.