O2c

Hvordan velge en skole å være en språkpatolog

Hvis du noen gang hadde slitt med en lisp vokser opp så vet du hvor vanskelig det er å ta erting av mennesker med nåde, spesielt når du var bare en gutt. Du kan selv huske hvor sjenert du var i ferd med å spørre noen på en dato på grunn av dette talefeil. Nå som du er i ferd med å velge en høyskole selvfølgelig, det er ingen tvil om det, vil du gå og bli en språkpatolog. Det er ingen tvil i tankene dine. Du ønsker å hjelpe andre mennesker til å lære å takle sin egen tale og kommunikasjonsproblemer selv de som har problem svelge (som også påvirker tale).

Her er hvordan du velger en skole for å være en språkpatolog.

Hvordan velge en skole å være en språkpatolog. Spesialiserte programmer.
Hvordan velge en skole å være en språkpatolog. Spesialiserte programmer.

  • Akkreditering. Skolen velger bør ha nåværende akkreditering og har blitt grundig gjennomgått av en tredjepart i form av pensum. Dette er også en viktig faktor når du ønsker å være i stand til å få tilgang til offentlig finansierte student hjelp programmer. Hvis du ønsker å sjekke skolens akkreditering status, besøke den europeiske Speech-Language-Hearing Association (ASHA) på asha.org . Denne organisasjonen har mer enn 140.000 medlemmer og samarbeidspartnere over hele USA.
  • Fakultetet. Du ønsker å lære fra de beste logopeder i bransjen og en sikker måte å vite hvert medlem av fakultetet ved en skole du er eyeing er å se om legitimasjon, pedagogisk / akademiske prestasjoner og yrkeserfaring. En PhD eller mastergrad vil ikke vondt i det hele tatt. Ivy league utdanning, også! Disse vil bli gitt av skolen selv ved å legge navn og prestasjoner av fakultetet sin på skolens hjemmeside. En annen ting er å se etter publiserte tidsskrifter og forskningsrapporter som ble skrevet. Disse vil gi deg en intellektuell synspunkt når du skal avgjøre hvilken skole for å delta.
  • Spesialiserte programmer. Hva er vitsen med en skole uansett om det ikke vil gi deg den pedagogiske plattformen du trenger for å spesialisere seg på? Du må gå utover allmennfag du kjenner? Fremover må du finne ut om en bestemt skole tilbyr programmer i medfødte tale defekter, tale og hørsel, hjerneskader og andre spesialiserte programmer som vil få deg dypere inn Speech Language Pathology.
  • Forskningslaboratorier Finn en skole som også tilbyr et miljø for deg å gjøre noen lab arbeid i disse områdene:. Akustisk Laboratoriearbeid og Data / programmer for tale og språk.
  • Omdømme. Her er hvordan å finne ut om en skole har glødende rykte. Snakk til sine kandidater og institusjonene som har leid nyutdannede fra denne skolen. Word-of-munn er også en stor målestokk. For å få en liste over kandidater, betale et besøk til skolens faglige rådgiver eller alumni hodet og få sprekkdannelser på å spore disse kandidater for ærlig-til-godhet mening.
  • Rangering. Hvis det er 50 skoler i ditt alle med en tale språk Pathology kurs, hvor kommer skolen rang? Ditt valg av skole må være i topp 10 bare. Enhver rang lavere enn det er noe å virkelig tenke på. Ærlig, vil du bare bestemmer deg for å gå til en lav rangering skole når du mangler penger eller karakterene til å angi noen av skolene på Topp 10.

Bli en språkpatolog vil ta mye hardt arbeid fra din side, men en stor skole vil lære deg alt du trenger å vite for å gjøre et navn for deg selv samtidig som mennesker - barn og voksne - overvinne sine handikap og leve et livskvalitet at de fortjener, LISP og stammer side.