O2c

Hvordan velge en shiatsu massasje utøveren

Shiatsu er japansk for "finger-trykk" - en form for massasje som fremmer indre helbredelse og åpner veien for flyten av positiv energi. Bortsett fra disse positive fordeler, er Shiatsu også sies å opprettholde god helse og vitalitet, lindre depresjon, og kurere astma, bronkitt, hodepine, kjører, smerter, og smerter.

Hvis du ønsker å gi Shiatsu en prøve du har å jobbe med noen som vet hvordan du skal få tilgang til trykkpunkter i kroppen basert på denne gamle form for disiplin.

Hvordan velge en shiatsu massasje utøveren. Hun må ha fullført et sertifikat kurs.
Hvordan velge en shiatsu massasje utøveren. Hun må ha fullført et sertifikat kurs.

Her er hvordan du kan velge den rette kandidaten for deg:

  • Hun må ha fullført et sertifikat kurs. Studieområdene her bør være anatomi, fysiologi, søker trykkpunkter, utvalg av shiatsu teknikker, og evnen til å diagnostisere negativ eller giftig energi basert på kroppens reaksjon på trykkpunkter. Når kurset er fullført, skal kandidaten være sertifisert av den europeiske organisasjonen for Bodywork Terapi i Asia (AOBIA) før praktisere som Shiatsu massasje utøveren.
  • Du må være i stand til å presisere formålet med å søke Shiatsu. En Shiatsu massasje utøveren er en allmennpraktiserende lege som har spesialisert seg på behandling av helhetlig, men hvis du er spesielt lider av en bestemt sykdom, for eksempel, virkelig kronisk hodepine, bør du se etter en utøver som kan konsentrere seg om helbredelse denne fysiske krykke. Du må vite hva du vil utøveren å ta fordi du kan ende opp med en utøver som fokuserer bare på avslapning og detox aspekt av Shiatsu.
  • Se etter en utøver med ditt eget nettverk av familie og venner. Det kommer til å dekk deg ut hvis du må hoppe fra en utøver til en annen på jakt etter healing. Før du går ned denne ruten, bedre spørre familie og venner for noen som gjør slikt arbeid på dem.
  • Plukk en utøver som er fleksibel. Noen som kan jobbe med deg hjemme eller på sin egen klinikk, og har fleksibel arbeidstid for å ta imot deg hvis du velger å møte med henne etter jobb, i helgene eller på helligdager.
  • Etablere rapport før Shedding klærne. Mange massasjer er gjort i buff for utøveren å arbeide dypt i musklene. Det er ikke fordi du er kvalm eller konservativ. Det er en tillit problemet. Så da før møte på den første økten noensinne, anmodning om et møte med legen din slik at du kan dele din grunn for å søke Shiatsu behandling og sjekk ut om du er komfortabel å jobbe med henne.
  • Alltid spørre om legitimasjon og kvalifikasjoner. For å være sikker på at du arbeider med en ekte proff.
  • Du må være i stand til fritt diskutere dine helsemål med henne. En profesjonell, erfarne og lisensiert utøveren vil utarbeide en detaljert helseplan med Shiatsu som tilnærming til healing. Dette helseplan bør være oppnåelig, realistisk og tid følsom.
  • Hun må ha sin egen klinikk, offisielle e-post, nettside, og kontakt tall. Det er nok å si at et genuint trent Shiatsu massasje utøveren ikke vil være tilbakeholdne med å dele hennes legitimasjon og bedriftsinformasjon til verden. Hun vil ikke holde disse under wraps fordi hun vet hun er så bra.

Den beste testen som du kan bruke til å måle om hun møte dine standarder er hun gir verdi for pengene. En Shiatsu massasje utøveren vil ikke belaste peanøtter. Hun kan lade så mye som 45€ per time og per massasje, men det må føles verdt det på slutten av hver økt så mye at du føler en million dollar!