O2c

Hvordan velge en online CV skriving tjeneste

Tro det eller ikke, kan du ikke være den beste personen til å skrive din CV. Jada, vet du din bakgrunn og erfaring bedre enn noen, men oversette denne informasjonen til en vellykket CV som garn du et intervju er ikke en lett oppgave. Tenk på hva du er god på: grafisk design, håndtere mennesker, salg av fast eiendom, osv. Har noen av dine faglige styrker har noe å gjøre med å komponere en fantastisk CV? Sannsynligvis ikke.

Hvordan velge en online CV skriving tjeneste. Show me the money ... eh, eksempler.
Hvordan velge en online CV skriving tjeneste. Show me the money ... eh, eksempler.

Gjenopptar handler om mer enn bare oppføringen tidligere jobber og ansvar. Ferreting ut karakteristiske styrker, bestemme hvordan du skal bruke din erfaring til de unike behovene til en bestemt jobb, og ordlyden det slik at den ansette manager er blåst bort er vanskelig.

En høy kvalitet online gjenoppta skriftlig tjenesten gjør nettopp det, og fagfolk som er seriøse om landing en god jobb raskt bør utforske mulighetene for å engasjere en. Men hvordan gjør du luke gjennom alle selskapene? Tipsene nedenfor er et godt utgangspunkt for å hjelpe deg med å finne den perfekte online CV skriftlig.

Trinn 1

Show me the money ... eh, eksempler. Du må føle deg trygg på at disse fagfolk vet hva de gjør, ikke sant? Vel, er den eneste måten å dømme å se eksempler på tidligere gjenopptar og gjenoppta add-ons som de har fullført. Ved gjennomgang sine siste produkter, sørg for at du ser demonstrasjoner av deres evne til å lage spesifikke CVer for bestemte personer og karrierer. Prøvene skal se markert forskjellig fra en annen.

Trinn 2

Spesiell tjeneste for spesielle behov. Ikke alle gjenopptar er riktig for alle typer jobber. For eksempel, hvis du er i en nisje felt eller søker en høyt profilert karriere, må du velge en gjenoppta skrive tjeneste med mye erfaring med å lage den type gjenoppta du trenger. Nåværende eller tidligere militære medlemmer har spesielle behov, som gjør ledere som må levere visse kosttilskudd med sine gjenopptas. De som trenger en toppleder tjeneste (SES) CV må svare kunnskap, ferdigheter og evner (KSA) spørsmål. De som trenger å levere ledende kjerne kvalifikasjoner (ECQ) uttalelser må være ekstra nøye med å kontrollere at tjenesten de vurderer har en track record i disse områdene.

Trinn 3

Spesiell tjeneste for spesielle behov. Kommunikasjon er nøkkelen.
Spesiell tjeneste for spesielle behov. Kommunikasjon er nøkkelen.

Få en garanti. Det er tøft å få en garanti som har å gjøre med deg snagging en jobb, tross alt, uansett hvor stor av en gjenoppta de produserer for deg, kan de ikke kontrollere hvordan du oppfører deg på et intervju. Hva de kan garantere er resultater som hvor ofte du får kalt inn til intervju. De store selskapene lover at hvis du ikke opplever suksess etter en viss tid (helst en kort periode), vil de gjøre om din CV for deg-gratis, selvfølgelig.

Trinn 4

Kommunikasjon er nøkkelen. Det er en "online" selskap, noe som betyr at de fleste av kontakten vil være elektronisk, men du bør bli gitt en gratis nummer som lar deg få tilgang til forfatter når du trenger det. Noen ganger du bare trenger å snakke noe over, snarere enn å sende en e-post, og gjenoppta tjenesten skal gjøre det mulig.

Trinn 5

Søknaden skal være et stykke kake. De vet ikke noe om deg, noe som betyr at du må fylle dem i. Det er nesten alltid gjort gjennom et elektronisk skjema. Sjekk for å være sikker på at du sender inn informasjon-utdanning, arbeidserfaring, ferdigheter, talenter, etc.-er enkelt. Poenget i å ansette en CV skriving tjenesten er å gjøre ting enklere for deg, ikke hardere.

Trinn 6

Sammenligne priser. Det kan gjøre deg krype å gaffel over penger for en CV når du er ute av en jobb eller vil bli snart. Men det er små poteter i den store sammenhengen av ting, så prøv å tenke på det som en svært liten investering i din fremtidige suksess. Det betyr ikke at du skal betale tusenvis eller hundrevis av dollar. Sammenligne priser på forskjellige online gjenoppta skriver tjenester, slik at du kan få en følelse for hva som er standard. Og sørg for at du sammenligner epler å epler i forhold til hva du får for pengene.

Vær forsiktig med drakter som annonserer priser langt under hva andre tar betalt, men. Det kan være skjulte kostnader som vil bite deg nedover veien, eller du vil oppdage senere at de er bare ikke så veldig bra. Uansett kan det være en kostbar feil å gå for lavt.