O2c

Hvordan velge en journalistikk skole

En spennende karriere i journalistikk venter

En spennende karriere i journalistikk venter, men du er i et dilemma om hvilken journalistikk skolen å gå til. Riktig skole vil åpne opp dørene for din fremtidige karriere i journalistikk. De fleste skoler har plasseringer i det journalistiske fellesskapet for deres kompetanse i en viss type journalistikk. Navnet på skolen du oppgraderer fra kan gjøre eller ødelegge din første jobb som journalist, men det hele avhenger av forkjærlighet for håndverket.

Først må du vurdere dine midler

Først må du vurdere dine midler. Tenk om du starter din pedagogiske karriere i et fellesskap college før de overføres til et universitet. Du kan spare mye penger ved å ta denne ruten. Det er dumt å bruke penger på store tid journalistikk skoler hvis du ikke har råd til det. Tross alt, deltok mange vellykkede journalister i vår tid mindre kjente skoler og gjorde helt fint.

De urbane jungel har flere beats enn den landlige outback

De urbane jungel har flere beats enn den landlige outback. Dette er en god trening bakken for alle ambisiøse journalisten som ønsker å dekke den type nyheter om byens interesser. Sørg for at din skole er i nærheten av hva slags nyheter du ønsker å dekke. Skolens læreplan skal presentere sine studenter med en konkret journalistikk og ikke en generalisert kommunikasjon pensum. Det bør være skreddersydd slik at studentene skal være forberedt på den virkelige praksis etter endt utdanning.

Bortsett fra akademikere

Hvordan velge en journalistikk skole. En spennende karriere i journalistikk venter.
Hvordan velge en journalistikk skole. En spennende karriere i journalistikk venter.

Bortsett fra akademikere, må du se om skolen har den type utstyr som du vil bruke når du forfølge din store. Den bør ha en student avis eller noen form for student nyhetssending via radio eller fjernsyn. Gjennom disse kan du få hendene skitne på selve journalistikk arbeid. Skolen din må ha moderne fasiliteter for å takle den raske morphing av media utstyr. Jada, gode lærere florerer, men med dårlig hardware ingen undervisning kan utnyttes så mye.

De fleste skolene vanligvis legge biografier av sin nåværende fakultetet på sine offisielle nettsider. De fleste av dem har videreutdanning grader, men kan de levere det rette budskapet? Sjekk ut og se om de kan bidra med ny kunnskap for din fremtid som journalist. Ser på de med ekte praktisk erfaring eller de med eksponering for faktiske journalistikk praksis.

Bekreft med de rette myndigheter dersom skolen er akkreditert av den lokale journalistikk og massekommunikasjon Council. Du har for å få en Bachelor of Journalism grad og ikke bachelorgrad i ikke-godkjente skoler når du oppgraderer.

Først må du vurdere dine midler. De urbane jungel har flere beats enn den landlige outback.
Først må du vurdere dine midler. De urbane jungel har flere beats enn den landlige outback.

Til slutt gjør opp tankene dine om hva slags karriere i journalistikk du ønsker å forfølge. Finne en som tilbyr litt av alt i løpet av de første årene, slik at du får dine valg sortert ut. Finn en journalistikk skole som har bred tilslutning i bransjen, slik at du mest sannsynlig lande en jobb etter endt utdanning.

Les retningslinjene nøye før du setter finne journalistikk skolen som passer deg. Lag en tenkemåte som å finne en vil være ditt første beat og du vil definitivt finne den rette for din type journalistikk.