O2c

Hvordan være et reisebyrå

En reise agent som jobber for et stort reisebyrå får mange perks relatert til jobben. Du kan få gratis turer eller i det minste nyte store rabatter for å reise verden rundt. Noen store reisebyråene selv oppfordrer sine agenter for å se nye steder for å få førstehånds kunnskap om interessante og spennende steder som de kan anbefale til sine kunder.

Å være et reisebyrå er en jobb for folk som liker kundeservice. En kjærlighet for reise og møte folk er også en klar fordel.

Hvordan være et reisebyrå. Du må være minst en high school graduate for en oppføring nivå posisjon i et reisebyrå.
Hvordan være et reisebyrå. Du må være minst en high school graduate for en oppføring nivå posisjon i et reisebyrå.

Her er de grunnleggende ting du bør vite for å være et reisebyrå.

  1. Du må være minst en high school graduate for en oppføring nivå posisjon i et reisebyrå. Likeledes vil hvis være en fordel for deg å ha tatt en yrkesfaglig kurs relatert til reise og reisebyrå. Reisebyrået bruker spesiell programvare som kobler flere kilder til reiseinformasjon for å fullføre en kundes reisebestilling ordninger.
  2. Noen reisebyråer krever en bakgrunn i virksomheten, historie, PR, og / eller kommunikasjon. Forfølge videreutdanning og ta en yrkesfaglig kurs relatert til reise og forvaltning av et reisebyrå.
  3. Lest mye om reise og reiselivsbransjen. Bruk Internett for ytterligere forskning. Du er pålagt å være svært kunnskapsrik om reiselivsnæringen og fakta om ulike reisemål - klima, kultur, språk, handel, lokal mat og skikker, interessante ting å gjøre, restriksjoner, tollbestemmelser og nødvendige dokumenter.
  4. Få så mye erfaring ved å reise så mye du kan. Ingenting slår førstehånds informasjon og erfaring. Dine kunder vil elske deg for å kunne gi dem nyttige tips og innsideinformasjon om ulike destinasjoner og annen verdifull informasjon som kanskje ikke er funnet i reisebrosjyrer og publisert informasjon.
  5. Du må være datakyndig og må være i stand til å skrive raskt og nøyaktig. Du må også vite database management som du tilbringer mesteparten av tiden din ved hjelp av datamaskinen og søker informasjon fra en database kilde.
  6. Utvikle gode kommunikasjonsevner, som du vil tilbringe mesteparten av dagen å snakke med kunder, flyselskapene, billettering agenter, hoteller, bilutleie og andre når du gjør reise reservasjoner.
  7. Du må ha ivrig oppmerksomhet på detaljer som booking ordninger og ruter avhenger av nøyaktigheten av informasjon som du vil levere de ulike etatene i reisebransjen nettverket.
  8. Meld deg på et fremmed språk kurs. Konsentrere seg om store utenlandske språk som mange kunder snakker. Dette kan vise seg svært verdifull når du kommer over en klient eller en kollega som bare kan snakke et annet språk.
  9. Sjekk om du trenger å være registrert eller sertifisert til å være i stand til å være et reisebyrå i staten. Noen stater krever ikke at du registrerer deg mens du må være registrert og sertifisert hvis du ønsker å være et reisebyrå i Hawaii, California, Louisiana, Iowa, Nevada, Delaware, Florida, Rhode Island, Washington, Virginia og Oregon.
  10. Mål å få avanserte legitimasjon som Certified reise rådgiver (CTC) sertifisering. Du vil bli tildelt denne sertifiseringen når du har fullført en fem-del yrkesutdanning og testing.

I stedet for bare å lese om flotte reisemål og ser reiseskildringer, å være et reisebyrå er mye mer givende. Du får møte og samhandle med mange mennesker, får sjansen til å reise (nesten) gratis, og lære mer om resten av verden.