O2c

Hvordan være en vellykket trener

Alle som hadde fått mestring i enkelte felt er kvalifisert til å formidle sin kunnskap og ferdigheter til andre mennesker. Imidlertid, for å ha muligheten til å trene andre mennesker er vellykket en stor prestasjon. Det gir en følelse av personlig prestasjon for hver trener å formidle noe nyttig og relevant for elevene sine på en effektiv måte.

Følg disse trinnene i å bli en vellykket trener:

  • Lære og lære på nytt om ditt felt. Det er nødvendig for deg å skaffe de pedagogiske krav feltet. Å undervise eller trene elevene, bør du først ha en skikkelig forståelse av faget selv. På en lignende notat, skiller det en vellykket trener til en vanlig dag-for-dag sliter en, er valget av å måtte lære og relearn kunnskap og ferdigheter knyttet til innholdet i opplæringen. Kontinuerlig selv-forbedring på den valgte feltet vil medføre engasjement, men det er også en sikker oppskrift på suksess.
  • Lær å danse med kundens musikk. Riktig vurdering og forståelse av din som trener læringsbehov vil hjelpe deg som trener med å tilpasse din stil av undervisning mot studentens optimal læring. Hvis du arbeider med voksne, vil det være best å bli kjent med de forskjellige teorier som gir lys til læring kjennetegner voksne, et eksempel på noe som er den voksnes læring syklus. På den annen side, når du arbeider med barn, kan de trenge en enklere forklaring og massevis av repetisjoner med sin korte perioder. Du vil ha en idé om hvilke faktorer som kan bidra til eller hindre deres læringsprosess i henhold til kundens alder. Likeledes bør du være følsom og fleksibel i accomodating noen studenter som er bundet til å ha problemer med å følge deg på grunn av fysiske og intellektuelle hindringer, som for eksempel døvhet eller ikke være i stand til å forstå språket godt. Det er alltid best å vurdere din student og avgjøre om noen spesiell justering må gjøres for å sikre at opplæringen ikke vil gå tapt.
  • Gjennomgå strategier. Effektiv læring for voksne og barn innebærer både en repeterende teknikk. Repetisjon vil hjelpe med å huske viktige begreper, samt tillate noen hands-on søknad. Du kan gi din lære med en mulighet for elevene til å prøve konseptene selv, heller enn å bare lytte til dine verbale kommandoer. Det er også nyttig for elevene hvis du kan gjøre deg tilgjengelig i løpet av disse programmene for veiledning. Du kan rette sine feil etterhvert samt svare på deres spørsmål.
  • Fokus på den langsiktige verdien av tjenesten og ikke på resultatet. Du er en vellykket trener hvis din trening tjenesten er ment å påvirke din klient gjennom hele sin karriere eller liv. I hvert trener-trainee forhold, bør du strever for optimale resultater, eller den maksimale potensial, er det ennå å oppnå. Prisingen av tjenestene er ikke avhengig av konkurransen du opplever i markedet. Snarere vil dine traineer være mer villige til å betale for verdien eller kaliber av din trening så vel som resultatene.
  • Gi dine lære med noen nyttige materialer. Være på vakt med tilbakemeldinger. Treningsøktene bør være utstyrt med visuelle hjelpemidler og en mekanisme for tilbakemelding. Dette er spesielt nødvendig for praktisk ferdighet applikasjoner. Visuelle hjelpemidler vil definitivt skape et felles bilde eller perspektiv mellom deg og din trainee. I mellomtiden ville være konstant og umiddelbart gi klar tilbakemelding hjelpe traineer vurdere deres prestasjoner på flekken. Dette gjør det mye lettere for dem å gjenkjenne sine feil og korrigere dem.
  • Strebe etter forbedring. Dine tidligere traineer kan gi deg sine mest nøyaktige ytelse evaluering. Det er alltid best å gi en måte, slik at de kan vise deg deres nivå av tilfredshet eller skuffelser vedrørende dine tjenester. Det er best hvis undersøkelsen eller spørreskjema kan gi deg et bilde av det samlede arbeid, slik at du vet de enkelte områder som trenger ytterligere forbedring.

Hvordan være en vellykket trener. Lære og lære på nytt om ditt felt.
Hvordan være en vellykket trener. Lære og lære på nytt om ditt felt.

Å være en vellykket trener er ikke bare et spørsmål om skjebnen eller flaks. Snarere er det nesten alltid frukten av ditt arbeid og endeløse innsats i å streve for å være den beste i dette feltet.