O2c

Hvordan være en god oppmann

Oppmannen er en av de minst merke tallene i spillet baseball. Dommeren, imidlertid er også en av de viktigste. Hvis du jobber som oppmann, blir du belastet med å sikre at spillereglene blir fulgt, og at handlingene til de spillerne adjudged riktig. Her er hvordan du kan være en effektiv oppmann.

  • Regler. Reglene er din eneste venn i spillet. Husk, som oppmann du er ment å være et vilkårlig parti som ikke side med begge lag som spiller på feltet. Som sådan, er din plikt å regelboken, som du bør huske, vet utenat, og være i stand til å følge nøye. Regelboken for baseball er vanligvis tilgjengelig for alle dommere, men du kan også kjøpe disse i boken butikker. Du kan også laste ned regelboken fra Internett.
  • Profesjonalitet. Neste, sørg for at du jobber som dommeren profesjonelt. Sørg for at du kommer i tide og iført riktig uniform. Alltid sørge for at du er upartisk som du utfører dine plikter som oppmann. Det er selvfølgelig normalt at du kjenner noen av folkene på begge lagene. Når kampene starter, men husk at du bør basere dine avgjørelser på hva du ser, og ikke om du har venner på lagene.
  • Clear View. Fordi synet er en av de viktigste eiendeler når det kommer til umpire arbeid, sørg for at du bor på et sted som vil gi deg en klar oversikt over feltet. Den klart syn er avgjørende, siden du må være i stand til å se alle handlingen som skjer på baseball-feltet. Med mindre du har et klart syn, vil du ikke være i stand til å avgjøre om handlingene er utført på riktig måte eller ikke.
  • Avgjørelser. Når fastsetter dine avgjørelser, sørg for at du gjør det raskt og autoritativt. Noen baseball-spillere er hot ledet, og kan utfordre dine beslutninger. Hvis du har myndighet i stemmen din og dine handlinger, men du bør være i stand til å slå protestene at noen gjenstridige baseball-spillere har. Husk også at timing er viktig når det kommer til et spill av baseball. Du kan ikke forvente at spillet å bryte for en halv time bare slik at du vil være i stand til å tenke klart om handlingene scoret poeng eller ikke. Du bør være i stand til å bestemme seg raskt og riktig.
  • Feil. En av de tingene som du bør huske som dommeren er at du også kan gjøre feil. Husk at du bare har ett par øyne, og selv med et klart syn på feltet, er det mulig for deg å overse noen aspekter av spillet. Hvis du gjør en feil beslutning, er den beste tingen å gjøre å bare innrømme det hvis de andre spillerne er i stand til å vise bevis på at vedtaket ble gjort i ond tro.

Hvordan være en god oppmann. Regler.
Hvordan være en god oppmann. Regler.

Med dette i tankene, bør du være i stand til å fungere som en effektiv oppmann. Det kan være en utakknemlig jobb, men ved å jobbe som best du kan som oppmann, vil du være i stand til å sørge for at spillet fortsetter og at reglene overholdes.