O2c

Hvordan utvikle et telemarketing script for å sette avtaler

En av de viktigste tingene i enhver bedrift er å ha den samme stemmen. Du trenger ikke å ta sjansen på å ha mange ansatte å gi ut muligens feilaktig informasjon. Og så, du vil ha dem til å snakke samme ord. Bygge et solid telefonsalg skript for å sette avtaler som om kunden er å vandre i døren og får all den informasjonen de trenger, fra den aller første "hello!"

Dine Telefonselgere må vite

Hvordan utvikle et telemarketing script for å sette avtaler. Dine telefonselgere må vite.
Hvordan utvikle et telemarketing script for å sette avtaler. Dine telefonselgere må vite.

Dine Telefonselgere må vite, selv om de er på telefonen, og ikke på person, må de opptre som om de står overfor kunden. Det spiller ingen rolle om den siste kunden var en ekte hodepine, hvis de står overfor 8 timers arbeid med en 10 timers tannpine, de har til å smile. Et smil er alltid gjenspeiles i stemmen. Ett forslag er å sette et lite speil foran dem.

Du absolutt ikke vil ha dem si et generisk "Hallo"

Du absolutt ikke vil ha dem si et generisk "hallo", heller ikke du vil at dette skal være for lang. Hvis de legger samtalene, vil de trenger en "catch" eller "hook", for å hoppe hensynet til klienten. Hvis klienten kaller kontoret, klipp salgstricks og svar med det generiske, "Takk for at du ringer X Company. Kan jeg sette en avtale tid for deg?"

Når fortid som

Når forbi at du fortsatt trenger dem til å snakke identiske ord. På siden av hoveddelen av skriptet, bør du ha Ofte stilte spørsmål, med korte utdrag av informasjon. Denne måten, er det ikke mye tid brukt, men du kan fortsatt samle navn og kontakter du ønsker.

Du absolutt ikke vil ha dem si et generisk "hallo". Ved avslutningen av anropet.
Du absolutt ikke vil ha dem si et generisk "hallo". Ved avslutningen av anropet.

Som de ber om det første navnet, bør de stave det tilbake til kunden, sier "det var T, som i Tom, jeg som i India, og M som i Mor, ikke sant?" Denne måten, gjorde en telefonselger ikke skrive KIM stedet for TIM. Salget person vil ikke høres tåpelig kall på kunden, med feil navn. Det samme verifisering, bør brukes med adresser og telefonnumre.

Avtaler, bør tilbys morgen, ettermiddag eller kveld. Dag i uken, og tiden vil følge dette.

Ved avslutningen av anropet

Ved avslutningen av samtalen, bør kunden være takket i en varm måte for å ringe eller å få lov å bli kontaktet av din bedrift. Dette bør være i form av å verifisere på nytt. IE: vi ønsker å Takk Mrs Smith, for å kontakte vårt selskap. Mr Europa, en av våre beste og informative selgere, vil møte deg på (fyll inn adressen), på (fyll inn tid).

Alltid ende med en hjertelig, "har en stor dag, og vi ser frem til å hjelpe deg."

Kunden vil føle seg som om de har blitt hjulpet i en enestående måte, i stedet for å bli møtt av en stor, kald, selskap, som ikke har noen følelse for dem og deres hardt opptjente penger.