O2c

Hvordan trene for en administrasjon Services Manager posisjon

Begrepet "administrative tjenester 'dekker et bredt spekter av oppgaver, avhengig av hvilken type selskap, bransje og jobb profil. Det kan være så enkelt som å håndtere en lite kontor eller lede et globalt team av ledere, som sikrer jevn kjøring av en multinasjonal konglomerat! Nå vil hva slags trening en jobb med slike ekstreme kreve? Oppført her er noen retningslinjer for den opplæringen som kreves for å arbeide som en administrasjon Services Manager.

Utdanning

Det er ingen fast eller obligatorisk krav for de pedagogiske kvalifikasjoner, man trenger for denne type jobb. Du kan klare seg med en high school diplom med ekstra trening med kontor ledelsen, eller du kan få en mastergrad i bedriftsøkonomi eller facilities management. Det hele avhenger av hvilken type jobb du vil bli forventet å gjøre. Hva er mer kritisk er kompetanse og opplæring du plukke opp, enten "på jobb" eller av den. Dette er diskutert nedenfor.

Hvordan trene for en administrasjon Services Manager posisjon.
Hvordan trene for en administrasjon Services Manager posisjon.

Kompetanse og opplæring

La oss ta opp ferdigheter første ...

  • Samhandling med mennesker fra alle samfunnslag: Administrasjon tjenester innebærer ikke bare kontoradministrasjon, men også å gjøre med transport, logistikk og forvaltning. Dette betyr at det er mye interaksjon med tredjeparts leverandører og leverandører i flere nivåer, ikke inkludert personell i egen organisasjon.
  • Kommunikasjonsferdigheter: kommer automatisk inn i lek med mennesker ledelse og samhandling som ovenfor.
  • Organisatoriske ferdigheter, evne til å håndtere prosjekter som å flytte kontoret, overhaling av kommunikasjon eller IT-systemer, uten å hindre dag-til-dag aktivitet, etc.

Holde den ovenfor ferdigheter og stillingsbeskrivelse i tankene, her er noen tips om hvilken type trening en administrasjon tjenester manager må ha:

Hvordan trene for en administrasjon Services Manager posisjon.
Hvordan trene for en administrasjon Services Manager posisjon.

  1. Sekretærtjenester, som å skrive, stenografi, transkripsjon, etc.
  2. Kjennskap til kontor-programvare som Microsoft Office og database management.
  3. Kunnskap om generell forretningsjuss og kontraktsrett.
  4. Kjøp av kontorutstyr, stasjonære, kommunikasjon og IT-maskinvare, etc.
  5. Kostnader og leverandør styring
  6. Eiendomsforvaltning, hvor selskapet har mer enn ett sett med premisser, enten eid eller leid / leaset.

Som verdens fremskritt og arbeidsplasser blir mer spesialiserte, er det visse programmer og sertifiseringer som du kan oppnå, for å gi deg den kanten over andre kandidater. For eksempel har Institute of Certified Professional Managers en sertifisert Administration Manager (CAM), og tilbyr International Facility Management Association en sertifisert Facility Manager (CFM) program, for å nevne et par.

Håper informasjonen gitt i denne artikkelen hjelper deg med å komme i gang med treningen for en stilling som Administration Services Manager.