O2c

Hvordan tjene penger veiledning hjemmefra

Veiledning fra hjemmet er en pålitelig money-making venture

Veiledning fra hjemmet er en pålitelig penger for å lage venture. Det er lett å kjøre. Bortsett fra det, trenger du ikke å bekymre deg for å få ut og slo trafikken. Du trenger heller ikke å reise langt. Det er definitivt en legitim, praktisk og givende jobb. Og hvis du er seriøs om å tjene gode penger ved å veiledning fra hjemmet, her er de tingene som du må vurdere:

Hvordan tjene penger veiledning hjemmefra. Veiledning fra hjemmet er en pålitelig money-making venture.
Hvordan tjene penger veiledning hjemmefra. Veiledning fra hjemmet er en pålitelig money-making venture.

  • Trinn 1. Gå på nettet. Besøk tutor.com . Se etter fanen som leser "Bli en veileder." Bla til du kommer til nederste delen. Når du merker fanen som sier "Bruk nå", klikk på den. Det bør lett koble deg til en link. Forvente å se en pop up. Hvis datamaskinen har blitt forhåndskonfigurert, midlertidig aktivere eller tillate pop up.
  • Trinn 2. Når du har fått tilgang til pop up vindu, begynne å lage din personlige konto. Du kommer til å bli bedt om å følge noen spesifikke instruksjoner. Les dem nøye. Fyll ut de tomme feltene. Dobbeltsjekk din personlige informasjon.
  • Trinn 3. Når du har opprettet din personlige konto, forberede seg på en undersøkelse. Innholdet i undersøkelsen avhenger av den informasjonen som du har oppgitt i din personlige konto. En bestått score kvalifiserer til slutt å bli inkludert i ventelisten.
  • Trinn 4. Etter en stund, forventer å bli bedt om å sende inn en skriftlig essay. Det er i hovedsak om veiledning metoder.
  • Trinn 5. Å bestå i en skriftlig essay gir deg sjansen til å fullføre en tutorial. Du kommer til å bli fortalt om hvordan du effektivt kan bruke "klasserommet."
  • Trinn 6. Når du har fullført opplæringen økten på å bruke "The Classroom," du kommer til å være rettet for å laste ned en fil. For dette formålet, er du pålagt å bruke. NET Framework. Du kan få linken til filen fra undervisningsdel.
  • Trinn 7. Forbered deg på en omfattende undersøkelse. Svare på spørsmål om «The Classroom". Du må vise beherskelse av klasserommet teknikker, spesielt på hvordan du bør håndtere elevene. Selvfølgelig, er undersøkelsen mye enklere hvis du har nøye og grundig lese alle. Pdf-filer og sett alle videoene. Så, ikke ta sjanser. Du kan alltid gå tilbake til denne veiledningen økten hvis du ikke er så sikker på om dine erfaringene. Studien godt. Huske viktige poeng. Og så, spiker eksamen.
  • Trinn 8. En god score i undersøkelsen tjener du stedet for å ha en mock veiledning økten. Dine ferdigheter, kunnskaper, verdier og evner kommer til å bli vurdert. Hvis du har vist en eksemplarisk ytelse, er en formell melding kommer til å bli sendt til deg. Som bestemmer dine spor å gjøre veiledning hjemmefra.
  • Trinn 9. Nyt veiledning elevene on-line.


Forresten

Forresten, din første avtale med tutor.com er på en prøvetid basis. Målet ditt er å få en vanlig eller en permanent status. Som et on-line veileder, er startstedet rate 10€ per time. Etter reklamen, er du kommer til å bli utpekt som en veileder, to Tutor, 3 Tutor, eller Tutor 4. Innen den tid, blir prisen per time 10€ 10€ 10€ eller 10€ hhv.