O2c

Hvordan tjene penger som en DJ

Økonomi handler om tilbud og etterspørsel

Økonomi handler om tilbud og etterspørsel. Å være en DJ er som alle andre båter fordi etterspørselen er alltid høy for store talent. Ikke la talent om diktere om du vil gjøre det som en DJ. Talent og ferdigheter kan være iboende, men trening og hardt arbeid vil alltid finne ut om du vil lykkes eller ikke. Hvis du ønsker å bruke penger som et mål på hvor vellykket du er som en DJ så her er noen tips om hvordan du kan tjene mer penger som en DJ.

  • Lær av de 10.000 timers regelen. I boken Outliers 'The Story of Success, dedikert forfatteren Malcolm Gladwell et helt kapittel om vellykkede individer i ulike felt for å finne ut hva de har til felles. Hva han fant ut, eller skal vi si hva han gjenoppdaget var noe like gammel som grekerne. Gladwell konkluderte med at å være god på alt du trenger å bruke et minimum 10.000 timer ved praksis "gjør" tingen. Det er ingen snarveier. Ønsker du å være en godt betalt DJ? Deretter være den beste DJ. Å være best DJ, må du øve flere timer hver dag, og la dine ferdigheter stå for snakkingen.
  • Få nok ytelse tid. Praktisere alene er vel og bra, siden det vil gi deg tid til å forbedre dine ferdigheter. Å være best selv, må du simulere selve opplevelsen av å spille for et publikum. Godta ikke-betalende konserter om de vil tillate deg å spille for et publikum. Det finnes ingen bedre trening enn on-the-job training. Opptre live vil tillate deg å utføre det du har øvd i privat. Du vil se og føle hvordan publikum reagerer og du kan ta oppmerksom på hva du skal finpusse på ytelsen til neste gang.
  • Vær oppmerksom på opphavsrettigheter. Ikke bare "rippe og brenne". Det er lover om opphavsrett og du må være oppmerksom på dem. Lære og forstå hvor stor grad du kan bruke en annens musikk uten å krenke på opphavsrettslige spørsmål. Hvis du må, skriver kunstneren og be om tillatelse.
  • Være der på samtaletid. Bare fordi du er god, betyr det ikke at verden vil vente på deg. Pålitelighet vil være avgjørende i din suksess som DJ. Det siste klubbeiere trenger er en prima donna DJ, som mener han bør bli ventet på. Du trenger for å bygge et solid rykte i bransjen at du ikke er bare bra, men du er også en consummate profesjonell at du vil være der når du sier at du vil være. Ikke dukke opp for noen avtalt ytelse vil ikke bare brenne broer med klubbeiere, vil det også skuffe ville være fans, og dette er det motsatte av hvordan å tjene penger som en DJ. Hvis du trekker et stunt som å være sent og ikke dukke opp, eller dukke opp beruset, kan du like godt sette en stopper for å være en DJ og si hei til å være en taper.


Hvordan tjene penger som en DJ. Lær av de 10.000 timers regelen.
Hvordan tjene penger som en DJ. Lær av de 10.000 timers regelen.

Tjene penger som en DJ er ikke vanskelig hvis du er veldig god og veldig pålitelig. Folk vil ønske å ansette deg når en DJ er nødvendig. Alltid huske at som alle ferdigheter, være en DJ vil alltid trenge kontinuerlig forbedring. Utsetter deg for ny og bedre måte å gjøre ting, og du vil alltid være etterspurt.