O2c

Hvordan tjene penger på å skrive for non - profit organisasjoner

Freelance skribenter selvfølgelig vet hvor vanskelig det er å tjene penger

Freelance skribenter selvfølgelig vet hvor vanskelig det er å tjene penger. Det blir ikke noe lettere hvis du er en frilans forfatter som arbeider for en non-profit organisasjon siden de vanligvis betaler mindre enn sine for-profit kolleger. Men hvis du har nødvendig talent, ferdigheter, erfaring og en sterk vilje til å overleve i dette arbeidsfeltet, kan du gjøre en anstendig leve skrive for non-profit organisasjoner. Les videre og bli veiledet av følgende tips.

  1. Sette en rimelig pris for din skriver tjenester. Det betyr ikke at ideelle organisasjoner ikke bruke noen penger i det hele tatt. De gjør, og de er villige til å skall ut penger for å fremme deres sak. Du alene kan sette en pris på de skriftlig tjenester og kvaliteten på skriftlig at du kan gi. Rimelig er stikkordet her. Ta hensyn til alle de prosjektene du vil håndtere og oppgavene du vil være ansvarlig for. Ikke sette en pris som er for høyt for din non-profit arbeidsgiver, særlig hvis deres organisasjon er nylig etablert. Men på samme tid, ikke betale for noe for lavt hvis du skal gjøre mange ting for selskapet. Husk at ikke bare selskapet får pengene sine er verdt fra din skriver tjenester, men du bør også tjene på alle dine innspill og utførte tjenester.
  2. Gjør prosjekter som du normalt vil gjøre for for-profit selskaper. Non-profit organisasjoner, som sine for-profit kolleger, trenger også litteratur som selskapets nyhetsbrev, årsrapporter, trening manualer, nyhetsartikler, pressemeldinger, web innhold, og alle typer reklamemateriell og taktikker som annonser, brosjyrer, slagord, og plakater. Tross alt, trenger en non-profit organisasjon også betydelige media og offentlig eksponering å la så mange mennesker og viktige kontakter hjelpe dem ut. Hvis du har hatt relevant erfaring for profitt-orienterte bedrifter og virksomheter, kunnskap og ferdigheter du har fått vil være et verdifullt innspill for en non-profit organisasjon.
  3. Arbeidet med å være en allsidig forfatter. Skrive for non-profit organisasjoner kan kreve at du å være en effektiv multitasker, spesielt når du er den eneste forfatteren på de ansatte eller team og hovedtyngden av all kommunikasjon og skriftlig-relatert arbeid går til deg. Du kan bli bedt om å samarbeide med markedsføring team i å komme opp med ideer for å fremme organisasjonen. Vær forberedt på å skrive taler, uttalelser, selv korrespondanse. Så skremmende som det kan høres, er dette en flott mulighet for deg å ytterligere finpusse allsidighet og dyktighet som forfatter.
  4. Satt sammen en imponerende portefølje og CV. Gjør det til en vane å dokumentere og gi eksempler på hvert prosjekt du har jobbet på-rapporter, plakater, annonser, brosjyrer, slagord, artikler, web innhold, etc. Sørg for å sette sammen en pen portefølje, fremhever dine beste arbeider. Potensielle arbeidsgivere vil også gjerne se allsidighet i ditt arbeid så gi så mange forskjellige prøver som du kan.
  5. Ta ekstra kurs og opplæring som vil utfylle arbeidet ditt. Dette er ikke et krav, men hvis du sjansen på en mulighet til å ta ekstra klasser eller opplæring som du tror vil hjelpe deg å gjøre jobben din bedre, så grip den sjansen med en gang. Noen yrkesfaglige skoler tilbyr klasser i stipend skriving, noe som også kommer godt med når du jobber for en non-profit organisasjon.

Hvordan tjene penger på å skrive for non - profit organisasjoner. Sette en rimelig pris for din skriver tjenester.
Hvordan tjene penger på å skrive for non - profit organisasjoner. Sette en rimelig pris for din skriver tjenester.

Tjene penger på å skrive for non-profit organisasjoner er ikke så enkelt som å skrive for en topp profitt-orientert selskap. Det hele avhenger av om du tror på sin sak, og er villige til å yte tjenester til fremme det. Selvfølgelig vil du bli betalt for tjenestene dine, men ikke forvent en lønn som kan ha råd til deg daglige luksus. Vær tålmodig, jobbe på dine sterke og allsidighet som forfatter, og bygge opp et solid rykte. Med et vell av erfaring og en imponerende portefølje, vil non-profit organisasjoner venter i kø for å benytte dine tjenester og på samme tid, være villig til å kompensere deg godt.