O2c

Hvordan til esset din økonometri test

Hvis du er en økonomi større, har du sannsynligvis vet at Econometrics er et av de vanskeligste fagene. Men ikke start panikk ennå! Les videre for å finne ut hvordan du esset din Econometrics eksamen. Hvis du kan passere Econometrics med glans, kan du ganske mye håndtere eventuelle økonomi klasse.

  1. Spør din professor til dekning av eksamen. Økonometriske eksamener er enten teoretisk eller beregningsorientert; hvert slag krever en annen metode for studien.
  2. Finn ut om din professor tillater elevene å ta en formel ark til eksamen. Det er bare ingen måte du ville være i stand til å huske alle disse formlene, uansett hvor hardt du prøver. Spør om du kan få din egen jukse ark med formler, eller om en vil være tilgjengelig for deg på dagen av eksamen.
  3. Hvis professor lar deg ta med din egen jukse ark, ikke vente til kvelden før eksamen for å forberede den! Gjør din jukse ark som du går gjennom notatene, og bruke dette som din guide når du øver å løse problemer slik at du kan bli kjent med innholdet i arket ditt. Sørg for at cheat sheet er organisert, godt merket, og skrevet tydelig også. Du ønsker ikke å kaste bort din dyrebare tid på eksamen prøver å tyde håndskriften eller søke etter en bestemt formel!
  4. Det høres kanskje dumt, men en av måtene å hjelpe deg å huske definisjoner er å lage en sang om dem.
  5. Hvis professor er hyggelig nok til å gi deg øve problemer med å hjelpe deg å vurdere, gjøre dem alle. De vil trolig være lik eksamener du vil bli gitt i testen, og studenter som utfører gjennomgangen problemer scorer 20% bedre enn de som ikke gjør det. Hvis du har en vanskelig tid å svare på gjennomgang problemer, se etter en studie partner eller organisere en studie gruppe med klassekameratene dine og løse problemer sammen.
  6. Hvis professor har undervist på universitetet i flere år, snakke med hans tidligere studenter og prøve å få kopier av gamle økonometri eksamener. Hvis de ikke kan gi deg noe, be dem om å gi deg ideer om din professor eksamen stil eller for noen nyttige tips om hvordan å studere til eksamen.
  7. Studere i et rolig sted uten distraksjoner.
  8. Sørg for at du får nok søvn natten før eksamen, spesielt når eksamen vil finne sted i morgen. IKKE stappe og trekke en all-nighter! De ekstra timer søvn du skal få vil være av større hjelp enn de ekstra timene tilbrakte våken og stapper.
  9. Slutte å studere en time før eksamen. Du vil ikke være i stand til å behandle ny informasjon, og ser over notatene vil bare gjøre deg mer nervøs. I stedet henge ut med en venn eller spille dataspill. Gjøre hva det tar å få deg til å føle deg avslappet!
  10. Ikke bruke for mye tid på å finne ut svaret på ett spørsmål. Hoppe over vanskelige spørsmål og komme tilbake til dem når du er ferdig med hele eksamen.

Hvordan til esset din økonometri test. Finn ut om din professor tillater elevene å ta en formel ark til eksamen.
Hvordan til esset din økonometri test. Finn ut om din professor tillater elevene å ta en formel ark til eksamen.