O2c

Hvordan til å besøke viktige holocaust minnesmerker

Holocaust er en beryktet del av historien

Holocaust er en beryktet del av historien, men det er svært viktig at nye generasjoner ikke glem feilene til vår fortid. Det er ikke mye å skryte av i Holocaust, lagre for omfanget av effekten det har hatt. Den hevder av mange liv fra denne fryktelige serien av hendelser fortsetter å bli markert ved en presentasjon av fakta.

Hvordan til å besøke viktige holocaust minnesmerker. Berlin holocaust memorial.
Hvordan til å besøke viktige holocaust minnesmerker. Berlin holocaust memorial.

Hitler fortsetter å være en haunting ikon av et høyere nivå av utspekulert ondskap som har forårsaket mareritt til voksne og barn i andre verdenskrig. Ofrene for Holocaust og World War 2 fortsetter å bli markert gjennom Holocaust minnesmerker over hele verden. Den ene overlevende av alle disse fryktelige hendelsene er litteratur og kunst som har blomstret som et resultat av Holocaust. The Diary of Anne Frank og filmen Schindlers liste er de mer populære eksempler på chronicling av de mørke tider i jødisk historie.

Som en person som kan være interessert i restene av Holocaust, er dens avtrykk fortsatt markert sett i de viktige Holocaust minnesmerker befinner seg i ulike deler av verden. Her er hvordan du finner noen av de mest populære Holocaust minnesmerker:

  1. Berlin Holocaust Memorial. Ironisk nok er dette en av de viktigste områder for en Holocaust Memorial fordi det var her det hele begynte for jødene i disse mørke tider. Berlin Holocaust memorial ville ikke ha blitt bygget om de mørke tider av Holocaust ikke slutt. Ett tegn på at det er allerede en del av den bitre fortiden av verdenskrigen er at det allerede har sin memorial i Berlin, Tyskland.
  2. Anne Frank House i Amsterdam. The Diary of Anne Frank blir feiret som en av de mest gripende memoarene lidelser folk hadde under den tiden av Holocaust. Bortsett fra å være en smertefull påminnelse, er dette spesielt Holocaust memorial gjøres hovedsakelig for å erkjenne bidrag Anne Frank som et ikon av Holocaust og alt annet som hun sto for.
  3. Holocaust Cyber ​​Library. En virtuell tur i Holocaust kan sees i remember.org . Dette er fortsatt åpen for en rekke bidrag fra historikere og mange andre. Holocaust cyber biblioteket inneholder et sett med lenker som vil være nyttig informasjon for forskere og selv for de som ønsker å forestille seg hvordan det er å leve under disse mest undertrykkende omstendigheter.
  4. Forest of the Martyrs i Jerusalem. Jerusalem er også en minneverdig sted siden det er en hellig by for jøder sammen med kristne og muslimer. Det vil alltid være folk som er klare til å fortelle om historien om Holocaust fra perspektivet til sønner og døtre av de som var mest rammet av denne smertefulle tragedien.
  5. Auschwitz Jewish Center i Polen. Et annet område som ligger og knyttet mest med Holocaust er Polen. Polen er det nærliggende området der de fleste jøder som klarte å flykte gikk. Dette senteret, i særdeleshet, kan skryte av mange artikler fra Holocaust og også kontoer fra mennesker basert på førstehånds erfaring som overlevende fra krigen.

    Holocaust er en beryktet del av historien. Anne frank house i amsterdam.
    Holocaust er en beryktet del av historien. Anne frank house i amsterdam.