O2c

Hvordan søke en journalistikk stor

Hvis du arbeider mot din grad i journalistikk, kan det ha skjedd for deg at det er ingen bedre tid enn i dag å vurdere de mange måtene du kan bruke som større å skjære ut din egen karriere. Her er noen forslag til hvordan du begynne å tenke på hvordan du bruker din journalistikk store på en slik måte at du kan leve det livet du ønsker.

  1. Selvfølgelig, er en av de mest åpenbare måter å bruke din store til affiliate med en print enhet, for eksempel en metropolitan avis eller et blad. Oftere, men trenger du noen klipp til kreditt for å få foten i døren på steder som dette. Vurdere å søke om oppdrag med aviser i mindre byer og tettsteder. Dette vil tillate deg å bygge rapport med redaktører, få følelsen av å jobbe innenfor rammene av et mindre papir, og også tillate deg å begynne å bygge den portefølje av klipp.
  2. Hvis ideen om en stående konsert er ikke noe for deg, og deretter vurdere å fremme deg selv som freelance journalist. Mellom trykte medier og elektroniske publikasjoner i dag, har det aldri vært en bedre mulighet til å jobbe for publikasjoner rundt om i verden, og gjøre alt fra ett sted. Du kan bokstavelig talt bygge opp en jevn klientell som ikke bare er villig til å gi deg oppdrag, men også er villig til å vurdere plasser fra deg på nye funksjoner.
  3. Flytte utover utskriftsmaterialet, kan du oppleve at du nyte utfordringen kringkasting journalistikk. Jobbet som reporter for TV og radio kan være en givende måte å bruke alt du har lært samtidig tjene som journalistikk store. Du har mulighet til å møte mennesker i alle samfunnslag, får vite mye om de tekniske aspektene ved kringkasting generelt, og etablere seg et godt rykte med jevnaldrende, hvis din unike tilnærming fanger på med publikum.
  4. Undersøkende journalistikk er et annet program som kan enten bli innlemmet i en freelance karriere, eller være et middel til å bli et fast innslag med omtrent alle typer av nyheter media. Evnen til forskning, intervju, og rapporten detaljer i en direkte og objektiv måte ville være kjennetegnene på denne typen journalistikk. For en person som liker å komme til bunns i ting, ville dette programmet av en journalistikk stor belønne både personlig og økonomisk.

Hvordan søke en journalistikk stor. Hvis ideen om en stående konsert er ikke noe for deg.
Hvordan søke en journalistikk stor. Hvis ideen om en stående konsert er ikke noe for deg.

Måten du velger å bruke dine journalistikk store kan avhenge av din personlige temperament, dine overordnede mål for livet, og om du ønsker å tjene til livets opphold som en del av en større organisasjon eller går det på egen hånd. Uansett hva dine strømningene, alternativene er mange; sjekke inn disse alternativene og se om en av dem er riktig for deg.