O2c

Hvordan skrive freelance web - innhold

Bli en freelance web-innhold forfatter er svært attraktivt for mange mennesker. De som har gjort dette i svært lang tid er i stand til å arbeide i sitt eget tempo og tidsplan, mens de fortsatt gjør en lukrativ inntekt fra det. Men en perfekt passform som dette ikke skje over natten. Det er fortsatt nok av praktiske saker å vurdere ved å gå freelance som realiteten er at denne jobben krever reell tid og engasjement, og noen ganger, kanskje enda litt flaks.

Nedenfor finner du noen tips for å hjelpe deg å bli en freelance web-innhold forfatter:

Hvordan skrive freelance web - innhold. Hvis du tenker på å få inn freelance webinnhold skriftlig.
Hvordan skrive freelance web - innhold. Hvis du tenker på å få inn freelance webinnhold skriftlig.

  1. Hvis du tenker på å få inn freelance webinnhold skriftlig, er en viktig forutsetning at du må selvsagt vite hvordan du skal skrive. Vite det grunnleggende av grammatikk, tenses, ordforråd og staving er gitt. Men skrive for web er litt annerledes enn å skrive noe annet materiale. Kortfattethet er svært viktig. Folk som samler informasjon på nettet, det virker, har svært korte oppmerksomhet spenn. Ingen liker å lese web-innhold som er fem sider lang. Alle viktige detaljer må allerede være der så snart siden er lastet. Dette er en ferdighet som du må mestre hvis du ønsker å komme inn webinnhold skriftlig.
  2. Sett opp ditt eget nettsted for å finpusse dine ferdigheter eller bygge din portefølje. Mange freelance skribenter starter med gratis nettsted først ved å bruke blogging plattformer som Blogger og Wordpress . Til slutt, de investerer i sine egne betalt nettsteder også. Oppmuntre venner og familie til å lese innleggene dine, og hvis mulig, ber tilbakemelding fra dem.
  3. Gjør din forskning. Se inn blogger og nettsteder om freelance webinnhold skriftlig, eller freelance skriftlig generelt. Det er nok av disse på nettet, som freelance skriving spillejobber , Kopier blogger eller arbeid i hjemmet forum . Disse nettstedene har store samfunn av forfattere der du kan plukke andre tips fra og lære av sine egne freelance skriftlig erfaringer. Disse nettstedene har også jobb fører som kan hjelpe kick-off din freelance skriftlig karriere.
  4. Starte små først. Alle bør etterstrebe å lande at 40€ per side skriftlig kontrakt, men mens det ennå ikke er skjer, begynne i det små ved å bidra til flere innholdssider som Bukisa, eHow, kreve Studios eller Brighthub. Disse nettstedene tilbyr delte inntekt inntekter og mens det kan være liten i begynnelsen, påløper de overtid og bli passive inntektskilder. Du kan også bruke disse områdene som en del av din portefølje.
  5. Når du har bygget en portefølje som er imponerende nok, er det på tide å begynne å forgrening ut og se etter potensielle langsiktige kunder. Craigslist er en god kilde. Du kan også sjekke jobb fører til Media bistro eller faktisk . Andre har hatt stor flaks landing kontrakter på områder som E-lance eller Odesk . Bare disse to er budgivning nettsteder, slik at du kan være opp mot en rekke personer for jobben. I dette tilfellet lønner det egentlig å ha en god portefølje først. Vær også forsiktig med mulige svindel jobber som også er veldig til stede i disse områdene. Du vil etter hvert lære å luke ut over tid.

Lykke til på din venture inn i verden av freelance webinnhold skriftlig!