O2c

Hvordan skrive en vinnende essay for GED

GED essayskriving

For å få en generell utdanning diplom eller GED, må hver test taker kunne skrive en grunnleggende essay. Essayet er anmeldt av to lesere på en skala fra en til fire. Den laveste poengsummen et essay kan motta er en, og testen taker må gjenerobre skriveprosessen delen av eksamen dersom en er oppnådd. Hvis testen taker mottar en to eller høyere, vil scoren kombineres med flere valg av testen for å danne den endelige vurderinger.

  1. . Begynne med en oversikt En god essay vil ha tre deler: en introduksjon, en kropp, og en konklusjon. Hvert avsnitt skal være tre til fem setninger lang. Hold hvert avsnitt kort og fokusert på de viktigste begrep.
  2. Begynn med et emne setning. En vellykket essay har et godt emne setning. Temaet setning må svare på spørsmål som blir stilt. For eksempel, hvis spørsmålet spør hva en million dollar kunne kjøpe, må emnet setning staten, "En million dollar ville kjøpe ..." Hvis spørsmålet spør hvem den viktigste personen i livet ditt er, må emnet setning staten, "Den viktigste personen i livet mitt er ..."
  3. Liste tre grunner. Etter å ha skrevet et emne setning, liste tre grunner eller eksempler som støtter det. For eksempel: "Min mor er den viktigste personen i livet mitt fordi ..." Etter at du har oppført tre grunner eller eksempler, oppsummere det med en konklusjon setning for å fullføre innledningen ledd.
  4. Skriv kroppen av essay. Andre ledd bør fokusere på den første grunnen. Utvide det ved å liste støtte detaljer og legge til en konklusjon setning. Bruk overgangen ord for å holde strømmen av essayet glatt. "Først av alt, er min mor den viktigste personen i livet mitt fordi ..." Tredje ledd bør fokusere på andre grunnen. "Second av alt, ville mitt liv ikke være den samme uten mamma because_______." Fjerde ledd bør fokusere på den tredje grunnen. "Endelig har mamma always_________."
  5. Konkludere. Den endelige femte ledd bør omformulere emnet setning. "Min mor har vært virkelig innflytelsesrike i livet mitt." Omarbeide tre grunner hvorfor, og oppsummere hovedpoenget at leseren skal ta bort etter å ha lest essayet.
  6. Unngå vanlige feil. Anmeldelse ord som ofte misbrukes, for eksempel det / den, hvem / hvem, eller dets / det er. Holde fokus på temaet setning og tre støttende detaljer eller grunner. Det vil være mye å si, men kjempe mot trangen til å fjerne seg vekk fra de viktigste punktene. Sørg for at hver setning har et emne og et verb. Hvis en setning begynner å gå på i mer enn to linjer, sjansene er dommen kan bli bedre skrevet om det er brutt ned. Unngå å kjøre ons og setningsmønstre fragmenter. Bruk riktig tegnsetting, staving og grammatikk.
  7. Søke hjelp. Praksis å skrive essays. Ha noen korrekturlese den og gi forslag til å forbedre den. Sjekk ut de lokale community colleges for GED forberedelse klasser. Sjekk ut on-line nettsteder som tilbyr ressurser og studere guider for mer informasjon.

Hvordan skrive en vinnende essay for GED. . begynne med en oversikt.
Hvordan skrive en vinnende essay for GED. . begynne med en oversikt.

God essay skriving tar mye praksis. Gratis ressurser er tilgjengelige gjennom noen samfunnet programmer og Internett. Dra nytte av ressursene, og gå få den GED!