O2c

Hvordan skrive en internship følgebrev

Hvis du håper å få et internship, er følgebrevet det første potensielle arbeidsgivere kommer til å lese. Gjør et godt førsteinntrykk før du selv sette foten i døren ved å ha en sterk følgebrev. Følg denne guiden om hvordan å skrive en internship følgebrev som vil vinne deg jobben.

Trinn 1

Pass på at det er personlig. Du kommer ikke til å vinne et internship med en generisk følgebrev. Tilpasse hver internship følgebrev du skriver ved å inkludere adressen til selskapet i øvre høyre hjørne. Så sørg for at du finner ut navnet på personen din søknad vil bli sendt til, og ta av dekselet brev til ham eller henne, formelt, (som i Dear Mr. Smith). Bruke selskapets navn i følgebrevet ofte, og inneholde informasjon som er spesifikk for det selskapet når du diskuterer dine ferdigheter. (Sjekk selskapets hjemmeside for spesifikk informasjon om selskapet som kan styrke følgebrevet.) La din arbeidsgiver vet at du tok deg tid til å utdanne deg selv om selskapet og skrive en sterk, individuell følgebrev.

Trinn 2

Hold det enkelt. En god følgebrev er tre avsnitt i lengde, og tar bare 2/3 av siden. (Lenger, og din arbeidsgiver vil sannsynligvis ikke engang ta tid til å lese den). Så hold det første avsnittet til noen få setninger ved å introdusere deg selv og oppgi din interesse i internship. Så, i andre ledd, nevner ferdigheter, opplæring eller erfaring i bransjen (hvis noen). Eller snakke om din interesse i å få denne erfaringen. Y ou ikke kommer til å ha mye erfaring går inn i en internship, så ikke tilbringe flere timer fremhever det faktum at du er ny i bransjen med liten erfaring. I stedet, diskutere utdanning, noen tidligere erfaring du har, og dine grunner for å ville internship. Dette avsnittet bør være 6-7 setninger, på det meste. Den siste ledd er "thank you 'ledd, omarbeide din interesse i internship og nevne hvordan du kan bli kontaktet. Lagre detaljene for intervjuet. Følgebrevet bør være en kort introduksjon av deg selv, nok til å gjøre arbeidsgiver ønsker å bringe deg inn til intervju for å bli kjent med deg mer.

Trinn 3

Hvordan skrive en internship følgebrev. Pass på at det er personlig.
Hvordan skrive en internship følgebrev. Pass på at det er personlig.

Gjør det ser profesjonelt. Som med alle følgebrev, må internship følgebrev å se profesjonelle ut. Ta deg tid til å korrekturlese følgebrev. Det kan ikke være noen feil, så det kan være lurt å ha noen andre kritikk følgebrev for å finne noe du kan ha gått glipp av. I tillegg sikre at skrivestil er formell og bruker ikke noe dagligdags språk. Inkludere adressen din på toppen av følgebrevet også, og signere den i pennen helt nederst. Bruk papir av god kvalitet og matche den til papiret du skriver ut din CV på. Den endelige følgebrev bør se ryddig og ikke overfylt. Både utseendet og innholdet i følgebrevet vil avgjøre om du vinner internship, så ta deg tid til å få både akkurat.