O2c

Hvordan skrive barnebøker

En av de beste måtene å lære barn om fakta i livet er gjennom bøker

En av de beste måtene å lære barn om fakta i livet er gjennom bøker. Dette er grunnen til at flere og flere mennesker prøver deres hånd i litterære verk for barn. For de fleste, kan skrive barnebøker virke lett siden alt du trenger er en historie med en moral, noen bilder, og forenklede skriftlig. I realiteten kan prosessen innebære mye mer enn at troen. Dette blir sagt, hvis du er ute etter å bryte inn i virksomheten i å skrive bøker som barn vil nyte, så her er noen tips for å komme i gang.

Hvordan skrive barnebøker. Avgjøre om du trenger bilder.
Hvordan skrive barnebøker. Avgjøre om du trenger bilder.

  • Toy med en idé. For å skrive din første bok for barn, vil du ønsker å ha en unik og original idé. Ja, det hele starter med en idé. Hvis du ikke har dette ennå, så begynne å finne en. Selvfølgelig kan du sannsynligvis rip off en idé fra en eksisterende bok og finjustere det til å se originalen, men innsatsen vil være mye mer givende hvis ideen kommer fra ingen andre enn deg selv. Vel, hvis du har den perfekte idé, og deretter gå videre og overføre den til blekk.
  • Avgjøre om du trenger bilder. Alright, når ideen er solid og gjennomført, vil du ønsker å finne ut om du trenger bilder for å supplere teksten. Å finne ut av dette, vil du ønsker å først bestemme aldersgruppen du planlegger å målrette som lesere. Hvis du målretter spedbarn og tidlig barn, så vil du kanskje å inkludere en rekke bilder i boken din. Faktisk bør det meste av innholdet være bilder. På den annen side, hvis du er rettet mot de eldre barna, sier alderen 10 til 12, så du vil kanskje begrense bildene siden deres lesing ferdigheter vil trolig litt mer forhånd i denne alderen.
  • Lage en disposisjon. Dette vil faktisk være din guide i å skrive det første utkastet. Start med tomten og karakterene. Når det er gjort, definere moralen i historien samt ulike instanser og problemstillinger som fører opp til klimaks og oppløsningen. Nå, hvis du gjør et enkelt bilde bok om fly eller lastebiler, så har du sannsynligvis ikke trenger en historie disposisjon. Uansett, skisserte boken er første skritt i å organisere boken vil bli lagt ut i form av innhold.
  • Skriv det. Når alle detaljer har blitt planlagt ut, er neste skritt å skrive det. Dette vil være det første utkastet. Avslutte det hele veien gjennom. Når den første utkast er ferdig, korrekturlese og redigere det noen flere ganger for å sikre feilfri innhold. Hvis du setter inn bilder og bilder, er det en god tid for å trekke disse ut også.
  • Få vurderinger. Når boken er skrevet og organisert, har andre mennesker kritikk det for deg. Dette er den beste måten å lære hva som må justeres eller om hele ideen er moot eller ikke-fornuftig. Hvis mulig, la lærere og foreldre har lest boken som de vil være de beste til å få konstruktiv kritikk fra. Sørg for å ha noen barn lese det så godt siden de vil være målgruppen uansett.

Når du fullfører din manuskriptet, begynner pitching den til de ulike forlagene i markedet som spesialiserer seg på barnebøker. Hvis de liker det de leser, vil de definitivt publisere boken, og du bør høre kassaapparat sound "ka-ching" snart nok.