O2c

Hvordan sette opp en privat praksis i medisin

Siden virksomheten aspektet ikke er omtalt i medisinske skoler

Siden virksomheten aspektet ikke er omtalt i medisinske skoler, er det en stor utfordring for leger å sette opp sin egen private praksis. Å jobbe som en ansatt har sine fordeler, men økonomisk sett, er det en hel masse bedre å være din egen sjef. Videre vil du ha god tid i hendene.

Det er mange saker som skal behandles før du kan sette opp din egen private medisinsk praksis. For å gjøre det enklere for deg, her er fremgangsmåten for å veilede deg på din karriere som både lege og entreprenør:

Hvordan sette opp en privat praksis i medisin. Sikre virksomheten tillater.
Hvordan sette opp en privat praksis i medisin. Sikre virksomheten tillater.

  1. Søke etter et sted. Finne en strategisk beliggenhet for din private klinikken er ikke så lett. Tilgjengelighet, konkurranse og foten trafikk er de store bekymringene i å velge en plassering. Det er bedre å speide området først før settling på et sted.
  2. Finn finansiering. Du trenger penger til å betale for klinikken utleie, kjøp av varige materialer og andre Betegnelser. Vel, hvis du er rik, så finansierer privat praksis er ikke mye av et problem. Men hvis du ikke er så heldig, så kan du søke om lån i både lokale og kommersielle banker. Lånesøknader i bankene har mange krav, og hvis du ikke har noen bakgrunn i dette feltet, så dette er en stor ulempe. Heldigvis, det er utlån selskaper som kan tilby sine tjenester til nye utøvere. Noen kan gi deg økonomisk bistand i bare en uke eller mindre.
  3. Sikre virksomheten tillater, skatt og andre offentlige skjemaer før du starter din praksis. Juridiske problemer er en del av kapitalen i hver bedrift, juridisk virksomhet, er det. Hold alt legalisert for å unngå problemer i fremtiden.
  4. Samle forsyninger, datamaskiner og utstyr. Datamaskiner i disse dager er rimeligere enn noen gang før. Likevel er det flere ting som trengs for å starte praksis. Utstyr som eksamen tabeller, verktøy og kontorrekvisita kan kjøpes på billigere priser hvis du tar deg tid til å søke etter leverandører i stedet for butikkene. Bruk dine datamaskiner til å lagre kundens filer i stedet for å samle for mange former og stable dem i flere skuffer og skap. Mindre papir sparer plass og gjør det mulig å ha mer tid med dine kunder.
  5. Annonsere den nye klinikken. Hvis du har jobbet før som ansatt i andres praksis, så har du sannsynligvis har din egen antall klienter. Normalt vil lojale kunder følge deg til den nye plassen. Ankomsten av nye kunder kan være treg i begynnelsen, fordi det tar tid og jungeltelegrafen før du etablere din troverdighet. Du kan skrive ut løpesedler annonseringen Services, kontaktnummer og klinikk timer. Eller du kan starte en nettside eller blogg på nettet, fremme nyttige artikler om behandling og sykdommer. Ikke glem å ta med deg klinikkens adresse og kontaktnummer.
  6. Bygg ditt team. Du kan begynne i det små med en resepsjonist og medisinsk assistent for mellomtiden. Et team av tre er enklere å administrere og betale. Ansette flere hvis du tror du trenger flere assistenter.

Noen mennesker liker å jobbe som private sykepleiere og private terapeuter som er hjemme med sine klienter. Det er unektelig at lønnen er god, men noen foretrekker å ha en privat klinikk av sine egne.

Hvis du ønsker å se noe som har en relasjon til ditt nåværende yrke, og deretter se Private Practice. Mest sannsynlig vil du bli en fan. Det er enda fansider diskutere spoilere, cast, musikk og oppsummeringer.