O2c

Hvordan planlegge fundraisers for private skoler

For mange skoler

For mange skoler, spesielt private som er fundraising nøkkelen til å oppnå ekstra penger for skoler. Disse pengene kan brukes til å kjøpe rekreasjon og teknologi utstyr, for å finansiere ekskursjoner, og å kjøpe ekstra bøker og andre skolerelaterte forsyninger. For å kjøre en vellykket innsamlingsaksjon for privat skole, bør du vurdere følgende tips.

Hvordan planlegge fundraisers for private skoler. Organisasjonen er nøkkelen-før.
Hvordan planlegge fundraisers for private skoler. Organisasjonen er nøkkelen-før.

  1. Organisasjonen er nøkkelen-Før du kan sette et mål eller selv begynne å organisere, må du få organisert. Du må dele din organisasjon inn i grupper og tildele visse folk til å lede hver gruppe. Disse menneskene vil være ansvarlig for at alle deler av deres spesielle vakt i pengeinnsamling håndteres effektivt. Delegere ansvar er den beste måten å starte en vellykket innsamlingsaksjon for privat skole.
  2. Ansvarsområder-I alle samfunn er det de personer som er dyktige på ulike områder. Noen kan være fantastisk på arbeider telefonen, mens andre kan være flinkere til å organisere forsyninger til å levere. Lederne av fundraiser skal gjøre vårt ytterste for å forstå styrker og svakheter ved sine komiteer og delegere oppgaver og ansvar i henhold til dette.
  3. Velge et produkt-Det ultimate målet for en vellykket privat skole fundraiser er å tjene penger, så å velge en salgbar produkt er svært viktig. Gjør hjemmeleksen din. Ta en titt på flere produkter. Finn ut hvordan salgbare produktet er og hvor mye penger du kan realistisk gjøre. Vurdere økonomien i området der du er markedsføring av produktet. Vil kundene være yngre mennesker, eller kan produktet faktisk brukes av en rekke mennesker med ulike aldre? Husk at mange av elevene ber besteforeldre, tanter og onkler til å kjøpe hva du selger, så vel som venner og naboer, også.
  4. Sett et mål-Hver fundraiser trenger et mål. Sette en nøyaktig mål kan være vanskelig, men. Du ønsker å skyte for så mye penger som mulig, mens på samme tid må du holde pengeinnsamling mål realistisk. Prøv å sette opp et diagram i en godt reist område, for eksempel lobbyen på skolen din. Du kan selv sette opp flere diagrammer hele skolen, i gangene, gym, og ved siden av skapene. Pass på at det er noen ansvarlig for å skifte listene som du hodet mot målet ditt. Det er også en god idé å ha spesielt utstyr eller forsyninger i tankene at du vil kjøpe med pengene du høyne. Du kan bruke denne informasjonen som en del av salget tonehøyde.
  5. Gjøre noe trening-I mange tilfeller er folk rett og slett ga informasjon om produktet og beskjed om å komme ut der og selge. Hvis mulig, ta noen i fra produktets selskapet til å lære folk om hvordan å gjøre et salg. Du kan også få hjelp av noen andre som allerede har fullført dette fundraiser, og be dem om å knytte en liste med tips om salg teknikker.
  6. Få alle involvert-slutt få hjelp av så mange mennesker som mulig, og dette inkluderer elevene på privat skole. Dette vil tillate dem å føle en følelse av eierskap som de jobber for skolen sin. Det vil også innpode i dem en følelse av stolthet når du nå det endelige målet.