O2c

Hvordan øke akademiske prestasjoner i klasserommet

I et forsøk på å lære hvordan du kan øke akademiske prestasjoner i klasserommet av sine studenter, har lærere forsøkt å forbedre sin presentasjon av fagstoff ved å legge interaktive medier verktøy for å øke akademisk motivasjon. Studenter trenger ikke alle lære like, og derfor prestasjon ytelsen vil bli svært skjev i klasserom som ikke er registrert. Noen studenter kan lære med foredrag og respons metoden, siden de har en høyt utviklet faglig motivasjon. Andre studenter absorbere kursmateriell dersom det blir presentert for dem gjennom TV eller datamaskin leksjoner organisert mye som deres lærerens forelesninger, men med den ekstra læremiddel av visuelle inntrykk. Det er bevist at blant annet media i klasserommet reduserer akademisk stress.

Siden noen mennesker lærer bedre med visuelle samt muntlig presentasjon av materiale, legge til interaktive medier er en måte å øke akademiske prestasjoner i klasserommet. En annen måte er for en lærer å forberede sine tester eller for å velge fra tester som er gitt med lærebok før han forbereder sine forelesninger og andre klasseromsaktiviteter. Undervisning til testene har blitt en vanlig måte å øke akademiske prestasjoner i klasserommet. En akademisk lærer er under press for å forbedre de faglige resultatene av hans studenter. Hvis han forgoes psykologi brukes til klasserom presentasjoner som oppfordres i visse lærerutdanning klasser, for eksempel å bruke klassen tid på å håndtere jevnaldrende problemer, og konsentrerer seg om materiale som hans kurs er ment å dekke, vil han øke de faglige prestasjonene i klasserommet av hans studenter.

En annen måte å forbedre akademiske prestasjoner i klasserommet er å presentere vanskelig materiale med visuelle guider ved hjelp projektorer, tavler, regneark, eller programmert læring guider. Programmert læring guider inkluderer materialet som du vil dekke i klassen med mål vilkår eller ord utelatt. Studenten kan bruke sin lærebok eller lærerens forelesninger å fylle ut feltene. På den måten opprettholder han en aktiv interesse i forelesningen eller må faktisk lese og svare på materialet i læreboken hans. Hans akademiske prestasjoner i klasserommet vil forbedre, fordi læreren ikke vil gi ham de neste programmerte opplæringsveiledninger før han har fullført den første.

Hvordan øke akademiske prestasjoner i klasserommet.
Hvordan øke akademiske prestasjoner i klasserommet.

Ved å insistere på at elevene lærer det materialet som presenteres for dem før du går videre til neste område, oppfordrer deg å lære å passere klassen. Målet er at hvis du ikke klarer å fullføre de programmerte læring guider, trenger du ikke å ta en test om emnet. Hvis du ikke får til å ta prøven på emnet, vil du ikke få til å passere klassen. De elevene som tar testen har fullført de programmerte læring guider og vil gjøre det bra på tester.

Hvordan øke akademiske prestasjoner i klasserommet er ikke vanskelig en vanskelig quesiton, hvis du forberede for undervisning med et mål om karakterer og materiale beholdes snarere enn noen andre aspekter involvert i undervisning.