O2c

Hvordan man skal vurdere en utdannelse nettstedet

Det finnes millioner av Internett-brukere over hele verden i dag

Det finnes millioner av Internett-brukere over hele verden i dag. Mesteparten av Internett-aktivitet som disse brukerne genererer er sentrert på søkemotoren søk relatert til utdanning selv med praktiske, tekniske og selv akademiske saker. Du som en Internett-bruker vil trolig søke etter et nettsted en dag om pedagogiske og faglige spørsmål. Før du begynner siterer og siterer materialet som er funnet i et bestemt område, men her er noen tips som du trenger for å vurdere en utdanning området.

  • Myndighet. En av de første reglene for sitering er at du trenger en forfatter som vil motta henvisning uansett konsept eller sitat som du trekker fra hans side. Formålet av forfatteren, derimot, er ikke bare å sikre at den enkelte som skrev artikkelen er anerkjent og finner en slags anerkjennelse. I stedet er byline en måte å sikre at noen er ansvarlig for fakta, meninger og informasjon som er skrevet på siden. Uten forfatterens, bør du ikke bare mistillit området og materialer som finnes i det, men du har heller ikke en person til å stole på første plass. Sjekk for forfattere om du bruker et privat område, en offentlig område, eller en forsknings-område.
  • Nøyaktighet. En annen viktig fasett av utdanning nettsted som du trenger for å vurdere er deres nøyaktighet. Når man snakker om faglige og vitenskapelige spørsmål, er nøyaktighet veldig viktig. Å få noen ord feilsitert eller omskrevet feil kan gjøre hele poenget med argumentet vridd og ulogisk. I vitenskapen, betyr en feil i å skrive en bestemt formel som du ikke lenger vil være i stand til å løse et bestemt problem. På grunn av dette, er nøyaktigheten som pedagogisk nettstedet gir høyt verdsatt. En måte å sjekke for nøyaktigheten av det pedagogiske området er ved å gjennomføre telleren sjekker mekanismer. For eksempel søke etter de primære kilder som artiklene i områdene har brukt. Hvis du er ganske sikker på at kvaliteten på artiklene er like og alle av god kvalitet, så du kan stole på nettstedet. De beste områder, men er fagfellevurderte også. Dette betyr at forskere og akademikere fra beslektede felt vil gjennomgå artiklene og gi kommentarer og forslag på hvordan man kan forbedre artiklene. Fordi andre akademikere gjennomgår artiklene, kan du være sikker på at anmeldelsen er grundig.
  • Relevans. Til slutt, sjekk innholdet i form av relevans og hvordan oppdatert innholdet er. Du kan ganske enkelt bla gjennom innholdet i indeksen siden, og få en følelse av artiklene. For hver artikkel, kan du prøve å vurdere de teoretiske rammeverk som brukes - er de teoriene som ble brukt til å støtte det pedagogiske områder oppdaterte, eller er de fortsatt forankret i ideer tenkere fra det 18. århundre? Mens 18. århundre tenkere er nyttige i å gi den fullstendige historien om utviklingen av bestemt felt, bør de faktiske teorier som bør settes i praksis bli oppdatert og bør innlemme de vurderinger og kritikk av tidligere teoretikere for å sikre at materialene er relevant. Du kan også bruke et klarert evaluering nettsted eller hovedsenteret for sammenligning.

Hvordan man skal vurdere en utdannelse nettstedet. Det finnes millioner av internett-brukere over hele verden i dag.
Hvordan man skal vurdere en utdannelse nettstedet. Det finnes millioner av internett-brukere over hele verden i dag.

Med fullmakt, nøyaktighet og relevans av en utdanning nettstedet etablert, kan du trygt fortsette å bruke disse materialene for oppgaven din eller annen personlig arbeid. Det kan ta litt innsats å vurdere et pedagogisk nettsted, men dette vil bare berike kvaliteten på eget arbeid som vil være basert fra disse nettstedene.