O2c

Hvordan man skal møte læreren forventninger i private skoler

Alle lærere

Alle lærere, enten på en privat eller offentlig skole, har høye forventninger til alle elevene. Studier har vist at lærere som stiller høye forventninger til sine elever vil ha en høyere oppnå klasse som resultat. Her er noen forslag for å møte forventningene til lærere på private skoler.

  1. Finn ut hva forventningene er for deg. Hvordan har du tenkt å møte disse forventningene hvis du ikke vet hva det er? Bare spør læreren hva som forventes av deg, og resten av klassen både atferd-messig og faglig. Viser dette initiativet ved å spørre lærerne dine beviser at du tar din utdanning på alvor og lærerne dine vil sette pris på det.
  2. Sette mål. Når du vet hva som forventes av deg, sitte ned og skrive noen personlige mål for å møte disse forventningene. Gjør dem klare og målbare, slik at du kan måle om du har møtt dem eller trenger å jobbe hardere. Pass på å skrive dem ned og lese dem av og til å sørge for at du er på rett spor.
  3. Arbeidet med de viktigste forventningene først. Hvis du har mer enn ett område å forbedre for å møte forventningene, bare velge en av gangen for å arbeide på. Ikke stress ut hvis du ikke kan møte alle forventninger med en gang. Dette kan være en prosess som tar litt tid, men så lenge du er konsekvent prøver, vil du oppnå dine mål.
  4. Møt tidsfrister og holde tritt med lekser. Alle lærerne forventer at elevene skal være ansvarlig nok til å få sine oppgaver gjort og slått inn i tide. Mest sannsynlig er en av de grunnleggende forventninger lærerne dine som du vil følge retninger uten å måtte bli minnet for mange ganger. Gjør oppdrag til det beste av dine evner. Lærere vil at du skal nå ditt potensial. Det begynner ved å gjøre ditt beste og veksten vil følge. Blåser av lekser, la noen andre gjøre alt arbeidet, eller bare gjør noe av det vil ikke møte din lærerens forventninger. Mens noen lekser eller prosjekter kan virke som bare opptatt arbeid, dine lærere har grunner for å tilordne det, selv om det ikke er klart for deg. Stole på at de vet hva de gjør og til slutt vil det hjelpe deg å lære noe.

Poenget er å bare gjøre arbeidet til det beste av dine evner

Hvordan man skal møte læreren forventninger i private skoler. Finn ut hva forventningene er for deg.
Hvordan man skal møte læreren forventninger i private skoler. Finn ut hva forventningene er for deg.

Poenget er å bare gjøre arbeidet til det beste av dine evner. Slå alt i tide og ikke skape problemer i klasse med oppførselen din. Det er den viktigste måten å møte private lærere forventninger og utnytte fordelene ved privat skole .