O2c

Hvordan man skal håndtere skolen kamper

Hva om ditt barns skole ringte og fortalte at din sønn eller datter hadde vært i slåsskamp? Hva gjør du som forelder, for å trenger for å håndtere denne situasjonen på riktig måte?

Hvordan man skal håndtere skolen kamper. Lytt til barnet ditt.
Hvordan man skal håndtere skolen kamper. Lytt til barnet ditt.

  1. Snakk med skolen: Når en forelder har et barn som var en del av en krangel på skolen, er det viktig for foreldre å gå til skolen og finne ut hele historien. Til å begynne med, finn ut skolens side av historien. Få all informasjon fra rektor eller rådgiver om hva de tror har skjedd. Ikke automatisk hoppe til klandre noen andre enn barnet ditt, det kunne godt ha vært barnet som instigator.
  2. Lytt til barnet ditt: Når du har snakket med en skole administrator eller den voksne som har ansvar for hendelsen, så det er på tide å lytte til barnet ditt. Foreldre bør la sine barn snakke, forteller hans eller hennes side av historien og forklare nøyaktig hva de tror har skjedd. Dette er ikke tiden for å avbryte barnet ditt eller plassere skylden, det er bare din tid til å lytte. Ikke motsi barnet ditt med all informasjon du måtte ha hørt fra skolens personale. Bare la barnet ditt gjøre alt av snakkingen.
  3. Diskuter: Når barnet har snakket hans eller hennes stykke, er den beste tingen å gjøre for å ha skolen støttepersonell presentere og snakke med barnet om eventuelle motsetninger du kanskje har hørt fra hans historie i forhold til skolens historie. Dette er tiden for å være sløv, forteller barnet hva du tenker og hvordan du føler deg. Vær ærlig. Det er viktig for et barn å vite at du som forelder, er skuffet i kampen. Det spiller ingen rolle hvem sin feil kampen var, er problemet at det var en kamp i det hele tatt. Barnet bør også vite at selv om du er skuffet over at han hadde en kamp, ​​elsker du ham uansett hva.
  4. Konsekvens på skolen: Oftest på skolen, uavhengig av hvem som har skylden, det er konsekvenser for begge parter involvert i en slåsskamp. Foreldre må være støttende av konsekvenser og forklare at hva skolen bestemmer for at konsekvensen er en rettferdig en og at studenten skal følge hva konsekvensen blir gitt.
  5. Konsekvens hjemme: Når du og barnet ditt forlate skolens område, er det ofte en god idé å gi barnet ditt en konsekvens hjemme, spesielt for noe alvorlig. Dette viser barnet at hans atferd på skolen ikke vil gå ubemerket, og han vil få konsekvenser hjemme for å bryte reglene på skolen. Det bør være opp til foreldrene å bestemme hvor lett eller tøff konsekvensene er. Mange ganger, konsekvenser skapt av en forelder hjemme er enda mer effektive de som gis av skolen.
  6. Diskuter igjen: Når hele saken er avkjølt litt, er det viktig for foreldrene å snakke med barna sine om å slåss. Foreldre og barn trenger å diskutere alternative måter at situasjonen kunne vært håndtert, hva annet skal barnet ha gjort i stedet for å slåss. Foreldre kan være lurt å rollespille flere forskjellige skolen situasjoner med barnet sitt, alle viser alternative måter å håndtere problemet uten å ty til kampene. Det er også viktig for en forelder å være fast på å la hans eller hennes barn vet hva som vil skje hvis barnet kjemper igjen.

Foreldre er hardt arbeid og skolens problemer gjør det enda tøffere. Håndtering kamper kan være vanskelig, hvis en forelder vet den beste ruten å ta når du arbeider med en skole kamp, ​​kan det gjøre jobben litt mindre vanskelig.