O2c

Hvordan man skal håndtere presset av med skolen

Medisinsk skole har en av de mest intense utdanningsprogrammer. Bortsett fra de krevende eksamener og studier, med studentene også måtte gjennomgå praksisplasser og studere for sine spesialiteter.

For disse grunner

Hvordan man skal håndtere presset av med skolen. Ta jevnlige pauser fra å studere.
Hvordan man skal håndtere presset av med skolen. Ta jevnlige pauser fra å studere.

Av disse grunner, medisinstudenter har den høyeste utbrenthet rate. Flere dropper ut av med skolen fordi de ikke kan håndtere presset som er involvert i opplæringen. Andre får fysisk syk på grunn av utmattelse og stress. Dette er grunnen til at det alltid vil være flere med studentene enn praktiserende leger. Bare et fåtall klarer å fullføre kursene.

Noen mennesker sier at intensiteten med skolen er designet for å matche stress leger vil faktisk gå gjennom i det virkelige liv. Andre sier det er nødvendig å luke ut de som er bare ikke klar til å bli leger, enten intellektuelt, fysisk eller følelsesmessig.

Her er noen tips om hvordan man skal håndtere presset av med skolen.

Følge en streng tidsplan. Har en hobby eller idrett.
Følge en streng tidsplan. Har en hobby eller idrett.

  • Ta jevnlige pauser fra å studere. Studerer noe for en lengre periode ville gjøre enhver student mister sin naturlige vilje til å lære. Medisin i seg selv krever å vite flere bøker av generell anatomi, biologi og kjemi utenat, på toppen av hva spesialisering du ønsker.

    Denne konstante lesing, utenatlæring og studere tar en klar langsiktig toll på med studentene. Det er ideelt å ta jevnlige pauser i å studere. Du kan studere for en time rett og deretter ta en 15-minutters pause for å slappe av øynene. Du kan også sette en grense for hvor mange timer du studere i en dag. Dette kan være maksimalt tre timer av gangen eller lenger, avhengig av din egen toleranse og preferanser.

  • Følge en streng tidsplan. Å ha en tidsplan som gjør at du er i stand til å gjøre alle de tingene du trenger å gjøre og at du gjør dem i tide. Du kan § timer av dagen ut for klasser, deretter planlegge å studere tid rundt dem. I stedet for å planlegge en tid av dagen for alle fag, kan du prøve å kutte studere i biter ved å klassifisere bestemte tider for hvert fag. Dette gjør at du kan fokusere på ett emne om gangen og hindrer stapper all informasjon på samme tid.
  • Har en hobby eller idrett. Planlegg en tid minst en gang i uken for deg selv. I løpet av denne tiden, gjøre noe helt urelatert til med skolen. Spille en lagidrett med venner, høre på musikk eller bare lounge i seng og sove. Uansett hva din hobby eller idrett er, nyte det i løpet av denne tiden til å slappe av og øke din energi for neste runde med opplæring og studere.
  • Ta ferie. Noen med studentene bruke lange helger, ferier og ferier til å studere litt mer eller arbeide for undervisning. Selv om dette kan være nødvendig, anbefales det å ta en pause på minst innimellom. Reiser til kan være en kostbar luksus, spesielt under med skolen, men de kan være nødvendig for å bringe deg tilbake på sporet. En ferie kan være på tide å lade opp og minne deg selv hvorfor du har studert medisin i første omgang. Utgifter nedetid arbeider kan hjelpe deg å tjene mer penger, men det kan stresse deg ut enda mer.

Det er viktig å minne deg selv at du er mer enn bare en medisinstudenten. Jada, kan det være den viktigste delen av livet ditt akkurat nå, men det er definitivt mer for deg enn å studere for med skolen. Men hvis du konsentrere deg om det store bildet, vil du passere med skolen.