O2c

Hvordan lykkes med en betalt e - postprogrammet

En måte å få betalt på nettet, er å delta i et betalt e-postprogram

En måte å få betalt på nettet, er å bli en betalt email program. En betalt e-post er en e-post sendt fra bedrifter som ønsker å annonsere sine produkter og tjenester. I utgangspunktet er alt du trenger å gjøre er å åpne e-posten (og slette det etterpå).

Du kan tjene penger raskt med svært liten innsats fra din side. Betalte e-postprogrammer ikke kreve at du betaler dem for en sammenføyning avgift, de er gratis. Selv om de ikke betaler mye, ved å bli flere programmer, kan du enkelt øke inntekter. Noen programmer betale så lite som én krone for å klikke på en betalt e-post mens det er noen som betaler omtrent en dollar eller mer.

Her er noen tips om hvordan du lykkes med en betalt email program:

Hvordan lykkes med en betalt e - postprogrammet. Åpne en annen e-postkonto for alle betalt e-postprogrammer.
Hvordan lykkes med en betalt e - postprogrammet. Åpne en annen e-postkonto for alle betalt e-postprogrammer.

  1. Åpne en annen e-postkonto for alle betalt e-postprogrammer. Bruk aldri personlig (eller bedrift, hvis du har en) e-postkonto når han kom betalt e-postprogrammer. Det er ikke bra å blande viktige e-poster fra familie, venner og andre kilder med titalls betalte e-poster du er forventet å motta. Dessuten vil du mest sannsynlig få spam mail i tillegg. Normalt, er du sannsynligvis til å motta mellom 1 til 5 betalte e-poster daglig fra hver nettside. Jo mer du klikker på en betalt e-post, jo mer sannsynlig at du vil få mer betalt e-post i løpet av dagen.
  2. Klokt å velge de betalte e-postprogrammer du delta. Forvent svindel på Internett. De er et uheldig faktum over World Wide Web. Når du velger en betalt email program, se etter de som har vært i bransjen i ganske lang tid. Unngå nye avgiftsbelagte e-postprogrammer. Også lese omtaler og kontakte medlemmer gjennom fora og stille spørsmål om programmet, betaling og eventuelle andre bekymringer du måtte ha.
  3. Meld deg på flere betalte e-postprogrammer. Ikke stoppe på en betalt e-postprogrammet. Du vil ikke tjene mye fra bare én. I stedet registrere deg på forskjellige nettsteder. Prøv 04:57 programmer først. Se hvordan det fungerer for deg. Deretter jobbe deg oppover til 10 eller mer. Ved å klikke på en betalt e-post og deretter slette det kan vise seg å være kjedelig og bortkastet tid, men hvis du ikke har noe annet å gjøre, så for all del bli flere programmer.
  4. Se etter betalt e-postprogrammer som lar deg tjene gjennom henvisninger. Det er multi-tier betalt e henvisning programmer. Tjener ikke bare ved å klikke på de betalte e-post, men også gjennom å få andre mennesker til å delta i. Du får provisjon for nye medlemmer og motta en prosentandel av henvist medlemmets inntjening. Du kan også tjene passive inntekter ved å inkludere en link i din blogg eller nettside til den betalte e området.

Hvis du er en stay-at-home mamma

Hvis du er en stay-at-home mamma, en tenåring eller noen som har mye tid i sine hender og ønsker å tjene noen ekstra dollar i måneden, kan du registrere deg for en betalt email program. Gitt, ikke denne type penger tjene ordningen ikke bringe inn store penger, i hvert fall det kan være en kilde til ekstra inntekt for deg. Din suksess i denne Internett-basert program er avhengig velge riktig betalt e-postprogrammer til å delta og ikke begrense deg til bare én. Bare være skeptisk betalt e-svindel som ikke betaler sine medlemmer. Før han kom til, forskning på selskapet eller personene som kjører programmet og kommunisere med sine medlemmer for å få nyttig informasjon.