O2c

Hvordan lykkes i en skriftlig offline korrespondanse high school program

Fjernundervisning i videregående skole nivå har sin kant over den tradisjonelle offentlig eller privat skole. Studenten er primært gitt frihet til å velge programmet som passer hans eller hennes ferdigheter. Men velger legitime seg selv, så du lurt og igjen med en korrespondanse program som ikke er bra i det hele tatt.

  • Velg etter interesse i å velge programmet, bør du vurdere følgende:. Læreplanen, planen, og dine interesser og evner. Grunnen til at du ønsker sannsynligvis å melde deg på slike programmer er fordi du trenger en individualisert, unik type læring, en som vil møte dine behov, og er ikke masseprodusert for hundrevis av studenter. Den gode ting om fjernundervisning er at du har mer tid til å studere. Og du kan velge et mindre strukturert program, slik at du ikke vil bli presset.
Søk på Internett for programmer og se inn i deres bakgrunn. De fleste av programmene du kan finne er online programmer, men de tilbyr også offline brevkurs. Velge programmer fra anerkjente institusjoner. Du ville ikke ønsker å risikere high school livet for programmer som ikke tilbyr god utdannelse.
  • Få noe utstyr. Få en personlig datamaskin bare i tilfelle du må kode noen papirer. Deretter velger du en flekk på hjemmesiden din som bidrar til læring. Ulempen med å studere hjemme er at du er ofte innenfor komfortsonen, og du kan bli fristet til å bare sove, spise eller se på TV.

Unngå å studere ved siden av sengen for at det inviterer deg til å sove i stedet for å tenke. Du kan kanskje bo på loftet eller studere, slik at du vekk fra alle typer støy. Utstyr deg med de nødvendige referansemateriale, som ordbøker, synonymordbøker og andre bøker, slik at du ikke trenger å gå til et lokalt bibliotek hele tiden. Dessuten vil det spare deg for tid og energi hvis du har alt klart. Gjøre bruk av alle ressurser som dine søsken "gamle lærebøker og selv på Internett. Det er godt å ha et mini-bibliotek hjemme.

  • Angi en tidsplan. Siden du jobber i ditt eget tempo og tidsplan, angi et bestemt tidspunkt viet bare for å studere. Enten du velger å gjøre skolearbeid i morgen eller om ettermiddagen, gjør det et poeng å være i samsvar med planen. Rutinemessig er nyttig for å holde arbeiderklassen stemningen. Endre tidsplanen når det ikke er nødvendig vil ødelegge harddisken for å studere.
  • Disiplin er nøkkelen. Hvis du ikke forstår en leksjon, kan du lese materialet på nytt. Sjekk ordboken eller leksikon for kompliserte vilkår, og svarer så mange selvsjekk quizer som mulig. Disse studere guider hjelp til å måle ditt nivå av læring.

Hvordan lykkes i en skriftlig offline korrespondanse high school program. Disiplin er nøkkelen.
Hvordan lykkes i en skriftlig offline korrespondanse high school program. Disiplin er nøkkelen.

En fordel av fjernundervisning er at du har alle tid til å gjøre dette, uten å få følelsen av motløshet når du ser dine klassekamerater skår. I fjernundervisning er du konkurrerer med deg selv. Og når du leser eller studere, er du ikke gjør så bare for å bestå eksamen. Siden du gjør det på egen hånd, vet du selv at du er ansvarlig for deg suksess eller fiasko.

  • Motstå fristelser. Motstå fristelsen til å strekke seg etter dine gadgets som for eksempel datamaskinen, mobiltelefonen eller iPod. Disse distrahere deg. Siden du er hjemme og ser dem er uunngåelig, holde alle unødvendige gjenstander skjult fra visningen, og ikke ta dem ut før du er ferdig med økten.

Lykkes i en high school program krever ikke bare kunnskaper om begreper, men disiplin også. Husk at du studerer i ditt eget tempo og på din egen tid, så suksess er til syvende og sist ditt ansvar.