O2c

Hvordan lese kroppsspråk for å fortelle noen lyver

De fleste mennesker har en tendens til å lyve

De fleste mennesker har en tendens til å lyve. Det kan påføre smerte på folk som er ute av sannheten og til løgner selv. Ifølge studier, uærlige mennesker føler skyld og det kan føre til rastløshet og stress. Men det finnes midler til å avgjøre om en person lyver. Foruten etterforskning, og kritisk analyse av detaljer, kan du finne ut om en person lyver gjennom hans kroppsspråk. Nedenfor er effektive tips for å hjelpe deg fortelle om en person lyver til deg.

Hvordan lese kroppsspråk for å fortelle noen lyver. Observere ansikt rørende og munnen dekker.
Hvordan lese kroppsspråk for å fortelle noen lyver. Observere ansikt rørende og munnen dekker.

  • Fokuser på øynene. Vanligvis folk som lyver unngå øye kommunikasjon. Det er ofte at løgnere blikket nedover eller til sidene. De kan se på deg i et sekund eller to, men de kan ikke stirre lenge nok.
  • Observere urolig. Folk som lyver er vanligvis urolig. Deres nervøsitet eller ubehag vil manifestere seg i skjelvende av føtter og / eller hender. Dette kan inkludere skape urolig bevegelser, tromming fingrene, justere klær, eller opptatt hender. Psykologisk, betyr det at løgner holder på å gjøre seg opptatt å unngå den spenningen som en konfrontasjon bringer.
  • Observere ansikt rørende og munnen dekker. Liars ofte skjule sin munn for å gi trøst til seg selv og skjule sine løgner. De også berøre deres øyne eller nese ubevisst på grunn av spenningen. Disse er også forsøk på å skjule uærlighet. Eksperter anser det som en underbevisst skam uttrykk.
  • Observer hvis mistanke løgner har en tørr munn. Det er en vanlig bivirkning av uærlighet. Dette kan omfatte hyppige svelge, leppe slikking, og repeterende lite drikke slurker.
  • Fokus på bevegelser. Folk som blir liggende prøve å avlede oppmerksomheten og fremme en falsk show av entusiasme gjennom overdreven gestikulerer. Deres bevegelser er vanligvis behandling og overdrevet. Noen ganger trenger deres bevegelser synkroniseres ikke hensiktsmessig med talen sin.

    Vær imidlertid oppmerksom på at folk som er stiv kan ligge i tillegg. Fordi disse menneskene prøver å holde fatningen slik at deres uærlig ikke vil få merknader.

  • Observert korslagte ben og korslagte armer. Disse er self-beskyttende positurer. Disse posisjonene reflekterer et behov for å gjøre noen form for fysisk hindring mellom løgner og personen konfrontere ham. Også observere hvis personen skjuler seg i et objekt for å distrahere øyekontakt til personen konfrontere ham.
  • Se om den forutsatte løgner kropp peker bort fra deg. Eksperter forteller oss at det er en underbevisst måte å skjule ens uærlighet.
  • Bestem falske indikatorer på at en person gjør løgn. Det er sant at vi ikke kan være sikker på at en person er virkelig lyver gjennom indikatorer. Vi kan være galt og kan skade en person, og dermed gjøre problemet mer komplisert.


Andre falske indikatorer som noen mennesker sync med liggende er adamseplet bevegelse, blinkende, defensive bevegelser, overdreven svetting, økt øyekontakt, hånd shrugs, hodebevegelser, stemmeleie boost, lengre responstid, postural endringer, elev dilatasjon, self-rørende, uvanlige smiler, tale hesitations og uvanlige bevegelser.

Du kan bli lurt av disse falske indikatorer

Du kan bli lurt av disse falske indikatorer. Det beste du kan gjøre for å avgjøre om en person er å gjøre løgner er ved å snakke med ham. Det er ikke nødvendig å være ærlig umiddelbart. Men, gjør en måte å finne ut sannheten. Husk at kroppen språk bare tjene som guide, de ikke fortelle sannheten. Hvis en person nær deg antas å ligge, så gjør ditt beste for å hjelpe personen bli ærlig, fordi han er også lider med skyldfølelse for å lyve.