O2c

Hvordan lære en eldre workshop

Utdanning har blitt en av de mest spesielle tingene

Utdanning har blitt en av de mest spesielle ting. Det har blitt betraktet med topp betydning samt prioritet. Men la oss innse det faktum at ikke alle har fått sjansen til å gå på skole og fullføre sine studier. I dag har mange seniorer fått guts til å gå tilbake til skolen for noen workshop eller lynkurs og lære nye ting de ikke har lært før, og også å oppdatere hva de allerede har lært. Dette har blitt en utfordring ikke bare for studentene, men også for lærerne. Nedenfor er måter hvordan å undervise seniorer i verkstedet.

  1. Være sikker på at elevene kan tydelig høre deg. La oss innse det. Studentene vil du bli håndtering er eldre enn den vanlige. Det er uunngåelig å ha studenter med nedsatt hørsel. Så du må sørge for at din stemme er hørbar nok til å bli hørt av hele klassen. I beste fall kan du spørre dem som har hørselsproblemer å sitte foran. Det vil også være bra å spørre de sitter på baksiden, hvis du er hørbar på sin plass eller ikke. Ikke glem å vurdere elever som har synshemning. Du vil også nødt til å plassere dem foran.
  2. Vær vennlig i ditt valg av ord. Det betyr å være forsiktig med valg av ord du fortelle elevene. Unngå å bruke havet dype ord som kan forvirre dem. Bruk enkle ord så mye som mulig. I beste fall ser på profilen til elevene dine på forhånd, slik at du vil ha en fungerende idé om hvor mye de kunne forstå deg. Du bør også være klar over at mange av dem ikke er kjent med de siste PC vilkår. Du er nødt til å forklare dem grundig. Husk, undervisning leksjonen er en ting, undervisning et nytt språk er en annen. Og undervisning både på samme tid kan ikke være lett for deg og dine elever.
  3. Blir hardere å forklare saker. Det er et faktum at eldre studenter blir tregere med å forstå og forstå saker på grunn av deres problemer med hukommelsen. Så du er nødt til å være skjerpet og mer tålmodig når forklare kompliserte saker til dem. Noen ganger må du forklare ting om og om igjen i sin enkleste fornuftig å sørge for at de fikk leksjon veldig godt. Husk å være approachable til elevene. Gjøre dem forstå at de er alltid gratis å nærme deg hvis de ikke får noen viktige ting.
  4. Maksimere alle undervisning stiler og fasiliteter du har. Undervisning seniorer er en utfordring. På grunn av sine problemer i sine sanser, inkludert deres minne, har læring blitt litt av en kamp for dem. Så har du å maksimere, og bruk om nødvendig, all undervisning stiler og visuelle som du har til å imøtekomme deres ulike behov. Du vil også nødt til å vurdere at de ikke har vært i en skole for noen tid. Så du må erkjenne deres behov for å tilpasse seg denne nye læringsmiljø. Husk å snakke tydelig, høyt og sakte. Og sette alle saker på en enkel måte.

Du må være tålmodig når man underviser seniorer

Hvordan lære en eldre workshop. Være sikker på at elevene kan tydelig høre deg.
Hvordan lære en eldre workshop. Være sikker på at elevene kan tydelig høre deg.

Du må være tålmodig når man underviser seniorer. Erkjenner først og fremst at deres ferdigheter er sakte depreciating. Som lærere, må du kompensere noe som de mangler.