O2c

Hvordan lage timeplaner for en engelsk skriftlig klasse

For de som er i læreryrket

For de som er i læreryrket, er det viktig at dine timeplaner inneholder en detaljert prosess (komplett med eksempler), og selvfølgelig skreddersys etter de emnene du vil diskutere. Skriveprosessen er involvert i å skape en leksjon plan kan være kjedelig for en førstegangs, men spennende for den erfarne pedagog. Hvis du tar kurs i utdanning, vil de dekke leksjon plan skriving - hvis ikke, kan du melde deg på noen online klasser for å hjelpe deg å få prosessen ned. Gratis registrering informasjon for top-notch online skoler kan bli funnet her .

Følgende er standard leksjon plan format:

Hvordan lage timeplaner for en engelsk skriftlig klasse. For elevene å fokusere og være forberedt på klassen din.
Hvordan lage timeplaner for en engelsk skriftlig klasse. For elevene å fokusere og være forberedt på klassen din.

  • Warm-up
  • Presentasjon
  • Kontrollert praksis
  • Fri praksis
  • Tilbakemelding

Nå, for å skape en leksjon plan spesielt for en engelsk skriftlig klasse, her er detaljer og tips om hvordan du kan tilpasse din tilnærming om du underviser engelsk grammatikk eller business engelsk:

  1. For elevene å fokusere og være forberedt på klassen din, bør Warm-up være en enkel aktivitet som kanskje ikke være alt for teknisk. Men i stedet for å bruke noe generisk eller generelt, kan du starte eller gjøre temaet noe som lett kan strømme inn i hovedtemaet / s for dagen. Et enkelt spørsmål og svar eller kort fortelling kan få klassen klar for kjøtt av diskusjonen din. En annen hensikt med det varme opp er å gi noe som er en "sniktitt" av den kommende timen.
  2. Presentasjonen kan enten være din forelesning, en student presentasjon eller en videopresentasjon om hovedtemaet. Fokus på presentasjonen på dette punktet for de neste minuttene av klassen.
  3. Den kontrollerte praksis er studentens praksis styrt av deg. De vil øve, men på samme tid, gir du dem on-the-spot tilbakemelding om produksjonen deres. Hvis du tror temaet kan være litt avansert for klassen, tildele noen få minutter for sine kontrollerte praksis slik at de ikke føler rushed.
  4. Den fri praksis er der de bruke leksjonene for dagen i noen form de kan. Du kan gi dem skriftlige arbeider eller små gruppediskusjoner hvor de kan vise sin "applikasjon" av emnet - som de fritt kan bruke det i sin fri flyt tale.
  5. Tilbakemeldinger er den delen der studentene kan flytte fra 'søknad' til 'mestring "av emnet på hånden. De har lov til å sjekke deres arbeid på egen hånd og gjøre de nødvendige korrigeringer. Dette er også en sjanse for deg å lede dem med noen endelige notater og påminnelser om dagens tema.

Det er også grammatikk programvare som er tilgjengelig, som du kan bruke til å sette mot moderne teknologi inn i engelsk klassen. Whitesmoke tilbyr forskjellige grammatikk programvare alternativer som kjører grammatikk sjekker, staving sjekker, og stil ekstrautstyr funksjoner avhengig av behovet, enten Kreativ skriving eller Bio-Tech Writing, og de er lastet med den spesifikke vokabular for deg å sjekke ut.

Undervisning alle språk klassen er veldig dynamisk

For de som er i læreryrket. Den kontrollerte praksis er studentens praksis styrt av deg.
For de som er i læreryrket. Den kontrollerte praksis er studentens praksis styrt av deg.

Undervisning alle språk klassen er svært dynamisk, da det innebærer mye spontanitet fra elevene. Denne leksjonen plan guiden kan hjelpe deg å skape en effektiv og effektiv leksjon plan om dette er et kort kurs, lynkurs, eller i en pågående akademisk setting. Online kurs kan hjelpe deg med å utvikle andre pedagogiske teknikker.

Kommunikasjon ferdigheter er svært viktig i ens personlige og profesjonelle liv, og din veiledning av disse studentene i sine kommunikasjonsferdigheter kan meget vel være grunnlaget for deres suksess i livet.