O2c

Hvordan lage en pop - up vinden spinner

Er du ute etter noen enkle håndverk ideer du kan gjøre sammen med barnet ditt? Det er så mange ideer der ute, og en av de beste du kan gjøre er en pop-up vinden spinner. En pop-up vinden spinner, som navnet tilsier, spinner rundt hver gang det blir blåst av vinden, og det skaper en fin visuell effekt som små barn kan nyte. Opprette dette håndverket krever bare svært enkle materialer, og det er så lett å gjøre, også. Her er fremgangsmåten for å lage en pop-up vinden spinner:

Hvordan lage en pop - up vinden spinner. . forberede alle nødvendige materialer.
Hvordan lage en pop - up vinden spinner. . forberede alle nødvendige materialer.

  • . Forberede alle nødvendige materialer For dette prosjektet, vil du trenge følgende: papir (du kanskje velge et tykt papir variasjon, som kartong, for mer holdbarhet), en linjal, og en streng. Et ord om papiret: sørg for at du velger en som har slående farger, fordi den viktigste attraksjonen i dette håndverket er fargen på papiret som du velger. En god idé er å bruke papir som har forskjellige farger på begge sider.
  • Klipp papiret. Du trenger bare en stripe på ca 2 inches bred og 13 inches lang. Krøll papiret på hver ¾ av en tomme, gjør dette til du kommer til slutten av stripe. Pass på at du krøll papiret horisontalt langs stripen mot samme side. Bruk linjalen til å hjelpe deg å gjøre fast skrukker.
  • Krøll papiret diagonalt. Denne neste delen vil kreve litt mer arbeid og tålmodighet. Først rulle opp papirstrimmel så det er litt rett. Nå se på papiret, og du vil se at med bretter, har du opprettet små rektangulære divisjoner langs lengden på papirstrimmel. Nå, se på den første rektangel, en på toppen. Du vil få en diagonal krøll går fra nedre venstre hjørne går opp til øverste høyre hjørne på denne blokken. Det er mye lettere hvis du bruker linjalen for å veilede deg til å gjøre en rett linje som forbinder disse to punktene. Linjen din linjal for å koble disse to punktene diagonalt, deretter kaste i papiret mot herskeren og lage en fast økning med tommelen. Gjør dette til du kommer til slutten av stripe.
  • Fold på hver krøll. Gå tilbake til toppen av stripe, og brett langs hver krøll som du har. I praksis vil du kaste papiret diagonalt først, deretter rett over (horisontalt). En annen ting er at når du kaster papiret diagonalt, vil du kaste den bakover, og når du kaster papiret horisontalt, skal du kaste den innover. Du skal gjøre folding i en back-og-tilbake måte. Du vet at du gjør det riktig når du ender opp med formen på en rosett.
  • Plasser en streng på toppen av "rosett." Nå som du har din rosett, bør du plassere et hull på den øverste delen, med et hjørne. Dette er hvor du vil feste strengen. Du vil ha en flat figur, men når du holder opp denne rosett, vil hele lengden på papiret gå ned og lage en spiral som vil blåse med vinden.


Det du har det

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for å lage en pop-up vinden spinner. Enkelt, ikke sant?