O2c

Hvordan lage din dag på jobben går raskere

Uansett hvor mye du liker arbeidet ditt

Uansett hvor mye du liker arbeidet ditt, vil det alltid komme en dag når tiden synes å være å dra på. Du ser deg selv stirrer på klokken, som synes ikke å flytte i det hele tatt. Selv om å ha en saktegående dag på jobben er normalt, kan dette gi deg uproduktivt. Så hvis du finner deg selv ønsker klokken til å kjøre raskere eller er du bare helt lei på jobb, bør du vurdere følgende tips.

  1. Fokus på oppgaven. Noen ganger din verste fiende på jobb er din manglende evne til å konsentrere seg, fristende å slakk av. Når du føler at dette, identifisere hva som holder deg fra å konsentrere seg. Er du sulten? Er du spent på en kveld dato? Plager et memo deg? Etter å finne ut den skyldige, kan du prøve å avgjøre det eller dine tanker om det. Med andre ord, hvis du føler deg sulten, gå har en rask matbit. Hvis du ustanselig tenke på en kveld dato, prøv å skifte oppmerksomheten. Hvis du er bekymret for et memo, prøv å diskutere det med sjefen din. Ikke bare sitte i bås og bli plaget av uoppmerksomhet.
  2. Gå for en kort spasertur. La oss innse det, noen ganger du virkelig føler deg stresset ut eller føler at din energi har blitt sugd ut. Det er normalt. Kroppen din kan være ringer for noen timeout. Så gå, stå opp fra cubicle din, og går. Gå rundt kontoret ditt, gå til pantry, eller gå utenfor bygningen. Gjør noen vennlige samtaler, strekke på bena, ta litt luft, ha noe å spise. Saken er, du kan føle urolig og lei fordi du tilbringer over halvparten av dagen sitter og fullføre en oppgave. Kroppen fortjener en pause, så gi den som.
  3. Motivere deg selv. Det er tider når du glemmer de grunnene du jobber. Og når du glemmer dem, føler du deg mindre motivert. Derfor, når du får lei på jobb, minn deg selv på dine mål. Enten du ønsker å etablere en lysere framtid for familien din eller reise verden rundt, kan dine mål pumpe opp energien i deg.
  4. Lese en bok. Stedet for å se på klokken flytte, gå og lese en bok. Dette vil øyeblikk ta tankene bort arbeidspress eller stress av kjedsomhet. Men er det så lett å gi opp arbeidet og tilbringe resten av dagen lesing. Så les bare under deg lunsjpause eller kaffe pause, eller når du føler deg så lei. Så snart du føler intellektuelt motivert og fysisk energi, få umiddelbart tilbake til arbeid.
  5. Planlegg dagen din. Den beste måten å holde deg fra å se på klokken, er å planlegge dagen fremover. På denne måten kan du styre tiden din godt og holde deg opptatt. Du naturlig vil føle lei når du ikke gjør noe, så har alltid noe å gjøre, og konsentrere seg for å fullføre den perfekt.

Hvordan lage din dag på jobben går raskere. Gå for en kort spasertur.
Hvordan lage din dag på jobben går raskere. Gå for en kort spasertur.

Målet ditt er å alltid prøve å være produktiv når du er på jobb. Hvis du føler deg lei, gjør noen forsøk på å bringe glede og energi tilbake, så du vil være en nyttig og verdifullt medlem av organisasjonen.