O2c

Hvordan komme online sertifisering

Er du ute etter en måte å få din sertifisering, men har ikke tid til å gå på skole? Svaret på sertifisering din er til stede en online sertifisering skolen.

Strayer University har en fantastisk rykte for sine online kurs

Strayer University har en fantastisk rykte for sine online kurs, fleksibilitet av klasser og undervisning kostnader. Ved Strayer University gjennomsnittlig student er 34 år gammel. Strayer University er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education at 3624 Market Street, Philadelphia, PA, 19104.

Den Undergraduate Certificate i regnskap tilbys i både Advanced Accounting and Introductory Accounting.

Hvordan komme online sertifisering. Strayer University har en fantastisk rykte for sine online kurs.
Hvordan komme online sertifisering. Strayer University har en fantastisk rykte for sine online kurs.

Den Undergraduate Certificate in Business Administration tilbys i Oppkjøp og Contract Management, E-Business, Small Business Management.

Den Undergraduate Certificate i Information Systems tilbys i Computer Security, Database Developer, Database Management, Homeland Security og informasjonssystemer bare for å nevne noen.

Strayer University tilbyr også som en online sertifisering skole muligheten til å tjene din Executive Graduate Certificate. I Business Administration kan du oppnå sertifikatet i Acquisition, Human Resource Management, markedsføring og Supply Chain Management.

Strayer University har mye å tilby som en online sertifisering skole med mange programmer å velge mellom.

En annen online sertifisering skole med et godt rykte er Kaplan University. Kaplan University er akkreditert av The Higher Learning kommisjonen og medlem av North Central Association of Colleges og Schools.

Ved Kaplan University de er kjent for deres online sertifisering skole Healthcare sertifikater. Med ganske mange å velge mellom at du er sikker på å finne en som passer dine behov og ønsker. Disse sertifikatene er: Case Management, Forensic Nursing, Geriatrisk Care Management, juridisk rådgivning sykepleier, Life Care Planlegging, medisinsk koding, apotektekniker, Medical Billing, Medical Office og medisinsk transkripsjon. Dette online sertifisering skolen gir deg muligheten til å tjene din grad online fra komforten av ditt eget hjem når det er best for deg.

Hvordan komme online sertifisering.
Hvordan komme online sertifisering.

Kaplan Universitetet tilbyr også som på online sertifisering skolen et sertifikat i økonomi og finans. Med sertifikater tilgjengelig i økonomisk planlegging, prosjektledelse, Risk Management, Executive Coaching og Six Sigma er det mange forretninger og finans programmer å velge mellom.

Informasjonsteknologi er enda en sertifikat som tilbys av dette online sertifisering skolen. Med sertifikater er tilgjengelige i Microsoft Certified Systems, Administrator, Engineer, Developer, Cisco Certified Entry og tekniker er det mange Informasjonsteknologi programmer å velge mellom også.

Det er ingen flere unnskyldninger for ikke å gå tilbake til skolen for å tjene din grad når du kan gjøre det rett fra komfort til ditt eget hjem.