O2c

Hvordan komme online IT - opplæring

Ingenting slår den enkle å få opplæring på nettet

Ingenting slår den enkle å få opplæring på nettet. Og et flott område å studere på nettet er Information Technology. Evnen til å se en teknikk i aksjon slår sikkert se en professor skrive ut kode på en tavle. Det gir deg også muligheten til å få mye trening du trenger, uansett om du bare har ett spørsmål som er å holde deg fra å fullføre prosjektet ditt eller hvis du starter fra torget en i en IT-utdannelse. Uansett hva dine behov er, det er en online IT pedagogisk løsning for deg, faktisk, hvis du klikker her kan du få registreringsinformasjon for en rekke gode, akkreditert online universiteter som tilbyr online IT studieprogrammene.

Vurdere disse trinnene når man skal avgjøre hva slags trening er riktig for deg.

Hvordan komme online IT - opplæring. Se på it-leverandør / designernes nettside.
Hvordan komme online IT - opplæring. Se på it-leverandør / designernes nettside.

  1. Bestem målet ditt. Hvis du søker på nettet IT trene bare for selv-oppbyggelse, deretter selvtillit tempoet opplæringsprogrammer kan være det du leter etter. Disse vil gi deg en rimelig oversikt over et emne, og kan brekke et tema i mindre segmenter. For eksempel, hvis du er ute etter opplæring i Visual Basic, kan det ha separate opplæringsprogrammer for objekt programmering, GUI design, osv. Hvis du er ute etter en mer grundig dekning, bør du vurdere å ta en klasse på nettet.
  2. Se på IT-leverandør / designernes nettside. Selskaper som Microsoft tilbyr tonnevis av gratis (eller rimelige) online seminarer (kalt "webinarer") som er ganske omfattende. De er presentert av bransjeeksperter som arbeider for selskapet, slik at du får god trening for lite eller ingen penger. Den eneste ulempen er at du vanligvis ikke kan stille spørsmål om det er et punkt som ikke er klart. Men se rundt i området - programleder kan være glad for å svare på spørsmålet ditt via e-post.
  3. Se om din bedrift tilbyr IT-opplæring og opplæring på selskapets intranett. Mange selskaper har online IT-opplæring tilgjengelig på selskapets intranett. Vanligvis må du gå gjennom leksjoner på din egen tid, men spør sjefen din om du kan gjøre det i løpet av virkedagen - spesielt hvis det er et prosjekt-kritisk problem.
  4. Tenk online klasser. Flere og flere høyskoler er å sette IT klasser online. Du kan enten ta en enkelt klasse i et bestemt saksforhold, eller melde deg på et komplett IT-studium. Mange online klasser er neddiskontert over vanlig undervisning, og du kan finne noen gode skoler som du ikke ville ha tilgang til noe annet. I tillegg, som en student, vil du kvalifisere for svært rabattert programvare, som er flott hvis du ikke har de pakkene du vil lære.
  5. Hvis du leter etter svaret på ett spørsmål (eller til og med en rekke spørsmål), ikke overse fora. Forumene er fulle av kunnskapsrike folk som ønsker å dele sin kompetanse i bytte for deg. Jeg har alltid synes det forbausende hvor mye tid folk vil tilbringe finne ut problemer for fremmede i fora. Hvis du ofte et forum, kan du prøve å svare på spørsmål når du kan, og når du blir mer av en tilstedeværelse i gruppen, vil folk ønsker å hjelpe deg ut mer siden du hjalp dem ut. Men hvis du er en nybegynner, vil forum medlemmer være raus med sin tid og kunnskap - og som din mor ville fortelle deg, alltid takke folk for tiden og innsatsen de legger i å hjelpe deg!

Det er lett å finne IT-opplæringen du trenger på Internett - bare vurdere mengden og arten av den opplæringen du trenger, får registrert i den beste online college du har råd, og du vil være klar!