O2c

Hvordan komme advokatassistent trening

Hvis du har besluttet å forfølge en karriere som paralegal

Hvis du har besluttet å forfølge en karriere som paralegal, gratulerer! Dette er et spennende felt som vokser eksponentielt hvert år. Men den gjør det krever noen omfattende opplæring.

Hvordan komme advokatassistent trening. Sertifikat programmer.
Hvordan komme advokatassistent trening. Sertifikat programmer.

Denne artikkelen vil forklare alternativene for opplæring. Andre artikler på dette nettstedet vil detalj hvordan man skal vurdere dine muligheter og hvordan du lykkes i din valgte program.

 1. Hovedsak, har du tre alternativer for trening: en formell program som tilbys av en to-eller fire-års institusjon eller virksomhet skole, et brevkurs, eller on-the-job training. Hver har sine fordeler og ulemper, avhengig av spesielle omstendigheter.
 2. Treningsprogram kommer i en rekke pakker: sertifikat programmer, Associate Degree programmer, bachelorutdanningene, og enda noen graduate studier programmer.
  • Sertifikat programmer: Disse programmene er generelt tilbys av høyskoler og næringsliv eller korrespondanse skoler. De er ideelle for fremtiden paralegal som allerede har en knytte eller bachelor-grad, eller som, uansett grunn, har valgt å ikke forfølge en slik grad. Programmene krever alt 18-60 timer kreditt, som et gjennomsnitt, og kan vare alt fra noen måneder til et år eller mer.
  • Associate Degree programmer: Vanligvis tilbys av to år høgskoler og handelshøyskoler, vil dette alternativet kreve ca 60-70 timer med kreditt, vil omtrent halvparten av disse vil være advokatassistent trening og halvparten av disse vil komme fra allmennutdanning valgfag. Studenter som fullfører en AD program kan også overføre til et fireårig skole for å forfølge en bachelorgrad.
  • Bachelorutdanningene: Tilbys av fire år høgskoler og universiteter, vil noen programmer skjenke en paralegal studier store, mens andre vil tilby en mindre eller en konsentrasjon eller spesialisering innen en annen stor. Disse programmene krever ca 130 timer eller mer på kreditt.
  • Høyere grads nivå: Når uhørt, er noen institusjoner tilbyr nå masterprogram i advokatassistent studier, juridisk administrasjon og juridiske fag. Aksept i en høyere grad program vil avhenge av studenten ha en bachelorgrad og eventuelt ta standardiserte tester som TOEFL.
 3. On-the-job training blir mer og mer sjelden, men kan fremdeles være tilgjengelig i mindre byer og på landsbygda, der formelle opplæringsprogrammer er ikke lett tilgjengelig. Vanligvis vil en advokat eller advokatfirma villige til å tilby denne opplæringen se etter en jobb søkeren med minst en high school utdannelse og gode grunnleggende kontor ferdigheter (skrive, filing, grunnleggende matematikk, og kundeserviceferdigheter). Selv om dette vil gjøre det mulig for paralegal å utføre sine arbeidsoppgaver, vil det ikke føre til noen formell kompetanse eller sertifisering.
 4. Brevskolene bør vurderes nøye og sjekket ut grundig før innmelding. Alle kan sette opp en nettside og kaller seg en "business korrespondanse skolen." Kontroller at skolen er akkreditert, og gjøre din egen forskning for å sikre nyutdannede virkelig får den type grad eller sertifikat som tilbys.