O2c

Hvordan håndtere kriser på arbeidsplassen

Nødhjelp skje når du minst venter dem

Nødhjelp skje når du minst venter dem. Det er derfor de er nødhjelp. Og så når ting skjer ut av det blå, bør du vite hva du skal gjøre. Disse hendelsene inkluderer force majeure, noe som betyr at handlinger som er ukontrollerbar av mennesker, som jordskjelv, orkaner, flom og vulkanutbrudd. Det finnes også andre ulykker som brann, fall og selv voldshandlinger av andre mennesker. Og så er det mindre kriser som strømbrudd og helse nødhjelp.

På arbeidsplassen, ville håndtere kriser ofte innebære iverksette en plan for sikkerhet og evakuering, gitt ulike scenarier.

Hvordan håndtere kriser på arbeidsplassen. Etter en nødsituasjon.
Hvordan håndtere kriser på arbeidsplassen. Etter en nødsituasjon.

Praksis - Det første skrittet for å være forberedt for nødhjelp er praksis. Brannvesenet vanligvis planlegge brann og jordskjelv øvelser for kontorbygg, for å gi arbeiderne en fortrolighet med brann utganger, trappeoppganger, brannslanger og økser, og alarm brytere. Du bør rådføre deg med din bygning administrator, slik at du kan delta. I enkelte områder, er deltakelse i evakuering øvelser fastsatt ved lov.

Forebygging - Det neste skritt bør være å forberede din arbeidsplass for alle eventualiteter. Du bør utforme kontoret for å være så jordskjelv-og brannsikkert som mulig. Bruk brannhemmende materialer, og holde viktige filer og dokumenter i et brannhemmende trygt. Som for jordskjelv beskyttelse, unngå å holde tunge gjenstander som for eksempel arkivmapper og vaser i høye områder. Identifisere sterke bjelker, dør jambs og bord hvor du og dine kolleger kan gjemme seg under i tilfelle av et jordskjelv.

I et nødstilfelle - Hvis et jordskjelv starter forbli rolig og bo under et solid støttestruktur, i tilfelle taket kollapser eller gjenstander faller fra høye steder. Etter de innledende skjelvinger, bør alle i kontorbygg rolig ut i gatene i en rolig, ryddig måte. Ikke bruk av heiser, men heller bare bruke trappene.

Hvis en brann bryter ut

Nødhjelp skje når du minst venter dem. Hvis en brann bryter ut.
Nødhjelp skje når du minst venter dem. Hvis en brann bryter ut.

Hvis en brann bryter ut, også avslutte kontorbygg på en ryddig måte, går ned trappen i stedet for heisen. Før du åpner dører, ta en følelse av dørhåndtak først, for å se om det er varmt. Hvis det brenner varmt, sannsynligvis det andre rommet er i brann, og rush av luft kan la flammene inn i rommet du befinner deg i. Prøv en annen utgang. Hold lav i nærheten av gulvet, fordi røk vanligvis stiger opp til taket.

I tilfelle orkan og flom, er det best å bo på de nedre etasjene av en bygning: lav nok til å unngå å falle utenfor vinduene i tilfelle vinden pauser glass eller krasjer rusk inn i bygningen, men høy nok til å unngå flomvannet.

Evakuering - Etter en nødssituasjon, bør alle i et kontorbygg fil ut mot et åpent område, så langt unna som mulig fra bygningen. Hvis du er i en orkan eller oversvømte området, i mellomtiden, så det beste å gjøre er å holde seg innendørs inntil vinden og / eller vann avta, og hjelpe kommer.

Etter en nødsituasjon - Etter et jordskjelv eller brann, antas det at alle er allerede utenfor kontorbygget, på en klar plass, der ingen bygninger eller strukturer kan falle på mennesker. Den beste tingen å gjøre er å vente på myndighetene for å vurdere situasjonen før noen kunne komme tilbake inne i bygningen, fordi den ikke kan ennå være trygg.