O2c

Hvordan gjøre fargen fusion magiske triks

Utføre og ser magi er underholdende for både voksne og barn og kort magiske triks er en av de all time favoritter. En av de mest underholdende kort magiske triks er fargen fusjon. Målet i fargen fusion magiske triks er å få et spesielt kort fra kortstokk og endre fargen på det aktuelle kortet, slik at du kan forbløffe dine seere. Fargen fusion triks kan være vanskelig å mestre fordi du trenger en dyktig hånd og mesterlig finger dekk merking. Nedenfor er fremgangsmåten og guider for å hjelpe deg å mestre og utføre farge fusion magiske triks.

Klargjøre dekk

  • Har 2 spillkort dekk. Ryggen av din 1 sett med kort må være forskjellig fra ryggen av den andre sett. Vanligvis kortene vises i blått eller rødt, men hvilken som helst farge kan gjøre så lenge de er åpenbart annerledes.
  • Fjerne et kort fra en kortstokk og identifisere kortet. Sette kortet på den andre dekk, må det være 10 kort under den.
  • Finne kortet kamp i den andre dekk. Sett kortet i sentrum av dekk. Bruk din lillefinger å merke posisjonen. Sette lillefinger på baksiden av dekk mens du holder dekk. Husk at dette magiske triks innebærer mye trening for å mestre det.

Hvordan gjøre fargen fusion magiske triks. Har 2 spillkort dekk.
Hvordan gjøre fargen fusion magiske triks. Har 2 spillkort dekk.

Utføre triks

Vise den merkede kort til publikum. Tvinge kortet ut av dekk slik at publikum kan se det. Sett kortet i midten etter at tilskuere har sett det. Utfør dobbelt undercut kortet flytte slik at du kan ta med kortet ditt på toppen.

  • Spre dine dekk og finne kortet. Fortell dine tilskuere at kortet har skiftet farge. Ta ut kortet og vise det til sitt publikum.
  • Marker kortet oppå dekk ved hjelp av lillefinger. Flip-up begge kortene.
  • Peel kortet fra toppen av dekk. Slå kortstokk over. Sørg for at dine tilskuere ikke ser den dupliserte kort over dekk eller baksiden av kortet ditt.
  • Vend kortet på bunnen av kortstokken din. Fronten av dekk må møte deg på dette tidspunktet. Sett trick kortet på den andre hånden vendt opp på dekk. Bøy de to kortene sammen som du imprinting kortet tilbake på dekk.
  • Vis ditt publikum at kortet på toppen av hånden tilbake til sin opprinnelige farge. Husk at dette må være den hånden som din tilskuer er visning fra starten av trikset ditt. Slip-kort som er plassert på bunnen av din hånd ut av dekk mens tilskuer er visning kortet.


Fargen fusion magiske triks kan innebære mye trening før du mestrer det, men det er verdt det hvis du kan utføre det skillfully. Du trenger praksis ved teknikken slik at du kan ærefrykt publikum ærefrykt. Kombiner din farge fusion magiske triks med andre kort triks eller andre magiske triks slik at du kan blåse av hodene på sitt publikum.