O2c

Hvordan gjenkjenne jobbe hjemmefra svindel

Vi har alle hørt om folk som jobber hjemmefra. Dette bringer mange tiltalende bilder om arbeid uten å måtte forlate soverommet og fullføre en full-dags arbeid med letthet og uten stress.

Hvis du får et jobbtilbud å jobbe hjemmefra, hvordan kan du vite at det ikke er en svindel som i stedet for å gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse, vil du få til et mareritt svært vanskelig å komme ut av?

Det er et par ting du bør gjøre for å beskytte deg selv. Se etter røde flagg som varsler deg om farene du kan finne fremover.

Rødt flagg nummer 1: du må betale på forhånd

Hvis du får et jobbtilbud å jobbe hjemmefra, og en av de første skritt er å sende noen penger, scammed sjansene for begin er høye. De kan si at det er for å dekke kostnadene med å sette opp en konto, eller betale for utsendelse av papirene. Uansett hva det er, er du i fare for aldri å se at penger eller jobb igjen.

Hvordan gjenkjenne jobbe hjemmefra svindel. Rødt flagg nummer 1: du må betale på forhånd.
Hvordan gjenkjenne jobbe hjemmefra svindel. Rødt flagg nummer 1: du må betale på forhånd.

Rødt flagg nummer 2: du må kjøpe materialer

Det andre forslag der du må kjøpe råvarer fra dem, bygge eller montere et produkt og de lover å kjøpe sluttproduktet tilbake fra deg, men disse artiklene kan avvises for ikke å møte kvalitet eller fristen forventet. Det er mange andre unnskyldninger de kan bruke til å avvise den jobben du har utført forlater deg uten reimbursing den opprinnelige investeringen.

Rødt flagg nummer 3: for mye informasjon fra deg

En av de mest verdifulle tingene vi eier i disse dager er vår identitet. Folk som stjeler dem og deretter selge dem vite at en form som inneholder alt de trenger er Sysselsetting Application Form. Hvis du mottar en Employment Søknadsskjema ber om for mye informasjon, bør du se opp for faren, spesielt når det kommer fra et selskap du ikke vet.

Rødt flagg nummer 4: kontorist svindel

Jeg har fått flere e-poster fra selskaper som hevder å være plassert utenfor USA og trenger noen til å hjelpe dem kontanter kontrollene. Jobben består i innskudd sjekkene inn i min personlige konto, og deretter sende disse pengene via bankoverføring til en bankkonto i utlandet. Så dette selskapet i utlandet vil få pengene sine på samme dag jeg sende den og en uke senere banken kan gi meg beskjed om at sjekken ble avvist, eller ikke har midler, derfor vil det bli trukket fra kontoen min.

Red Flag Nummer 5: Too Good to Be True

Rødt flagg nummer 2: du må kjøpe materialer. Rødt flagg nummer 3: for mye informasjon fra deg.
Rødt flagg nummer 2: du må kjøpe materialer. Rødt flagg nummer 3: for mye informasjon fra deg.

Mange tilbud t arbeide hjemme synes å være for godt til å være sant, og ofte er. Ikke send penger for å få en jobb. Være årvåken og forskning hvert selskap du vil arbeide med.