O2c

Hvordan gjenkjenne de største feilene kvinner gjør på jobb

Del 1 av en serie: "en karriere kvinnens guide til knuste glasstaket"

Mange kvinner la "chick forskjell" står mellom dem og karriere suksess. Noen ganger suksess er så nær, men likevel så unnvikende, når velmenende kvinner sabotere seg selv. Gjør deg selv en tjeneste, finne ut hvor du kan gjøre en flub-up på kontoret.

Hvordan gjenkjenne de største feilene kvinner gjør på jobb. Fangst selv i en ikke-business rolle.
Hvordan gjenkjenne de største feilene kvinner gjør på jobb. Fangst selv i en ikke-business rolle.

De største feilene kvinner gjør når de prøver å klatre bedriftens stigen:

  1. Fangst selv i en ikke-business rolle. Tenk på det. Skjelle du folk for å forlate en stor rot i pauserom, deretter rydde opp bak dem (mor rolle)? Har du tenkt potlucks på kontoret, så forventer gutta å bidra like ved å bringe inn en tallerken (kone rolle)? Er du alltid be om hjelp eller råd fra menn, ute av stand til å ta en beslutning på egen hånd (datter rolle)? Er det en spesiell fyr du liker å erte og å tabbe seg med (flørte rolle)? Kle dere suggestively, iført utringede bluser med cleavage, stramme bukser, eller korte skjørt (sex sirene rolle)? Hvis du har fanget deg selv inn i noen av disse tradisjonelle kvinneroller, er det ikke rart gutta kan ikke ta deg på alvor!
  2. Bringing upassende jente oppførsel til kontoret. Sosialisere dere på jobb, sladre om andre mennesker? Tilbringer du arbeidet tid på å diskutere din siste ferie, barnas prestasjoner, eller mannen din feil? Har du å "fange opp" med alle de andre jentene om kontoret politikk? Har du noen gang blitt fanget male neglene, gjør håret ditt, eller bruke sminke på kontoret ditt? Ble du involvert i en catty feide med en annen dame på kontoret? Er du kritisk til andre, klaging og sutring? Gjør andre tror du er for sjefete eller nit-kresen? Hvis noen av disse beskriver deg, våkn opp, søster! Hvordan forventer du å få respekt for dine progressive kollegaer når kontoret er bare den utvidede sosiale og innenlandske sirkel?
  3. Prøver å være "en av gutta". Bli med dere gutta for drinker etter arbeid, håper å bli sett på som en av dem? Gjør du ler på sine grove vitser å prøve å passe inn? Følger dere gutta rundt, prøver å imitere alt de gjør, håper noen vil gjenkjenne dine prestasjoner? I så fall er du sikker på å irritere dem, irritere sjefen din, og fremkalle sjalusi av de andre kvinnene på kontoret. Du absolutt ikke vil bli akseptert som en av "dem", men du kan bli kjent som en "kiss-up"! Her er et tips: Ikke prøv å "passe inn" ved å kopiere menn. Du vil aldri bli en av dem. Faktisk trenger du ikke vil. Og den gode nyheten er at (whew!) at du ikke må! Du kan lykkes på egne premisser.
  4. Tenker for lite. Menn i lederposisjoner er "store bildet" orientert, og kan bli frustrert når du stadig dvele ved detaljene. Men hvis du får et rykte for å være den "drømmen killer," du vil aldri være en del av "innsiden" team av beslutningstakere.
  5. Sviktende til forståelse og respekt menns synspunkt. Menn tenker annerledes enn kvinner. Periode. Ikke prøv å overtale dem til å tenke som du gjør. Verdsette og respektere deres perspektiv - du trenger ikke å forstå "hvorfor". Vær forsiktig med å fortelle "menn" vitser og bagatellisering gutta på kontoret. De tenker annerledes, de kommuniserer annerledes, de vise "teamwork" annerledes, de uttrykker seg annerledes, de forholder seg annerledes, og kommer de til forskjellige løsninger. De er ikke bedre eller verre. Bare annerledes. Og det er helt greit.

Så nå vet du. Ikke lenger vil du løpe rundt å si, "det er ikke rettferdig," som om du er owed en spesiell tjeneste fra din bedrift. Du vil ikke prøve å holde styr på "favoriserer", og hvem som skylder deg, eller hvor lik alle er. Fra nå av, du kommer til å stille direkte spørsmål i stedet for å gå rundt grøten og håper noen vil få tipset. Du kommer til å snakke med gutta i en stemme de kan forholde seg til. Og fange suksess! Finn ut hvordan du kan få respekt for ditt arbeid i del 2 av serien: "A Career Woman Guide til Knuste glass tak."

Riley Klein er forfatter av Knuste glasstaket: The Career Woman Guide: Play Ball med de store gutta og Vinn (uten å kompromittere ditt Girlhood) snart tilgjengelig på www.BizProAcademy.com.