O2c

Hvordan forstå prinsippene for instruksjonsvideoer design

Hvor mye elever lærer vil avhenge i stor grad av hvordan de ble trent. Det er der instructional design kommer inn Instructional utforming som mål å utvikle effektiv undervisning for å få maksimal læring erfaringer. Det er mange teorier og rammeverk bak instruksjonsvideoer design, men her er det grunnleggende for å hjelpe deg med å forstå sine prinsipper:

  1. Identifisere de generelle faktorer å vurdere når du planlegger for instruksjon. To forskjellige klasser kan ha nøyaktig samme modul å bli undervist, men de vil ha helt forskjellige moduser levering. Det er fordi hvordan treningen vil bli levert vil være basert på disse fire sentrale elementer i instruksjonsvideoer design: elevene, mål, metoder og evaluering. En kort behandling av hver faktor vil bli gitt nedenfor.
  2. Kjenn dine elever. Først av alt, husk at når du utformer metoder for å tilrettelegge læring, kjenne læringsstiler og de generelle egenskapene til elevene er svært viktig. Hvis eleven bassenget er for det meste besto av ferske akademikere så det er generelt anbefalt å pepper din instruksjons levering med saker og eksempler hentet fra popkulturen; middelaldrende mennesker er mer tilbøyelig til gruppe-stil læring. Når det er mulig, kan du gi læring stil spørreskjemaer, slik at du vil være i stand til å bedre måle hvordan elever lærer best. Noen av disse spørreskjemaene kan bli funnet på læring-stiler-online.com , shaw.ca , og VARK-learn.com .
  3. Oppgi dine mål og arbeide med dem. Når du oppretter instruksjonsvideoer design, bør du allerede fra starten vet hva dine detaljerte formål er. I enkleste form, bør målene være spesifikke, målbare, oppnåelige, realistiske og tid-bundet (tror SMART). Det er også anbefalt at du skriver dine mål som starter med et verb (for eksempel ved slutten av opplæringen, bør elevene være i stand til å kommunisere effektivt med kunder som bruker sentrale kunde-relasjoner setninger). Dessuten må målene dine være elev-sentrert, ikke trener-sentrert (riktig: elevene skal kunne legge inn data om aktuelle programfilen, feil: trener bør kunne etablere rapport med elever). Husk: hele løpet av treningen bør være helt parallelt med målene dine. Tenk på dine mål som din misjon, og de andre komponentene av opplæringsprogrammet må være egnet til å oppfylle oppdraget ditt.
  4. Bestem dine leveringsmetoder og undervisningsmateriell. Hvordan treningen skal utføres vil avhenge av dine mål (se nummer 3), dine ressurser og dine elever (se nummer 1). Vær oppmerksom på at nyere pedagogiske studier viser at de fleste elevene lærer best når presentert med en rekke muligheter til å sette leksjonen i praksis - det vil si om du trener interaktiv og hands-on. Pass også på at de undervisningsmateriell du bruker er oppdatert.
  5. Gjennomføre din formativ og summativ evaluering. Når du oppretter evalueringen, bør du alltid ha mål i tankene. Med andre ord, bør evalueringen effektivt måle om målene er oppfylt og om elevene var i stand til å lære ferdigheter at opplæringen er designet for å undervise dem. To typer evaluering er vanligvis gitt: den første er formativ vurdering, som refererer til kort, (så mye som mulig) daglig quizer å hjelpe trener se om den forrige leksjon er tilstrekkelig forstått (og å planlegge for tidlig intervensjon dersom det er nødvendig), og summativ evaluering som er gitt på slutten av kurset.

Det du har det

Hvordan forstå prinsippene for instruksjonsvideoer design. Identifisere de generelle faktorer å vurdere når du planlegger for instruksjon.
Hvordan forstå prinsippene for instruksjonsvideoer design. Identifisere de generelle faktorer å vurdere når du planlegger for instruksjon.

Det du har det! Dette er bare noen av prinsippene for instruksjonsvideoer design. For å hjelpe deg med å få mer inngående forståelse av dette emnet, kan du sjekke ut nettsteder som instructionaldesign.org , eller kjøpe relevante bøker som en av Robert Gagne et al er "Principles of Instructional Design," tilgjengelig på amazon.com .