O2c

Hvordan forstå metrologi

Måleinstrumenter må være presis og nøyaktig

Måleinstrumenter må være presis og nøyaktig. Dette er grunnen til at metrologi er svært viktig. I definisjonen, er det vitenskapelige studiet av målingene. Utstyr for måling av objekter kommer i mange former - enten for å måle faste stoffer, væsker eller gasser, det er alltid et måleverktøy tilgjengelig. Ordet metrologi kommer fra det greske ordet "metron", som betyr å måle. Studiet av målingen har kommet en lang vei. Det startet i 1950 da selskaper over hele verden enige om at det bør være et universelt system som deres varer kunne være kalibrert. Fødselen av International Organization of Legal Metrology følgelig begynte i 1955. Flere og flere land har sluttet seg til dette prestisjetunge organisasjonen. Takket være denne organisasjonen, mennesker over hele verden har et enhetlig system for måling.

Det er mange fordeler i å ha et enhetlig system. Justervesenet skaper sunn konkurranse mellom bedrifter. Siden deres produkter kan kun måles med én enhet, forretningsmenn må skape produkter som er bedre og rimeligere enn hva den rivaliserende selskapet selger. En enhetlig system senker også vedlikeholdskostnadene hovedsakelig fordi produktet bærer standard segl organisasjonen. Fra de eldre oppringning indikatorer, har moderne teknologi innført mer effektive digitale calipers. Selv cyberspace har blitt en del av standard målesystem. Elektromagnetiske metrologi medlemmer fokusere på å skape standard enheter for å beregne mengder av radiobølger, radioaktivitet, fiberoptikk og så mye mer. Laserinstrumenter blir nå brukt til å teste disse forholdene. Uten metrologiske tjenester, det ville mye forvirring og krangling innad i landene. Selskaper vil ikke være i stand til å måle og forbrukere vil være på den tapende enden av avtalen.

Mange arbeidsplasser har blomstret på grunn av metrologi

Hvordan forstå metrologi. Måleinstrumenter må være presis og nøyaktig.
Hvordan forstå metrologi. Måleinstrumenter må være presis og nøyaktig.

Mange arbeidsplasser har blomstret på grunn av metrologi. Vitenskapen om kjemi har mest tjent med metrologi. Nå kan kjemikere regulere kvalitetskontroll for så mange produkter. Det har også bidratt miljøet enormt. Forurensninger kan nå være riktig målt og regulert. Reverse engineering har gjort det mulig å demontere et objekt for å duplisere den. Teknologien er nå brukt til å lage programvare og maskinvare. Opplæring for metrologi starter på universitetet. MS i Mechanical Engineering med spesialisering i Justervesenet Precision Engineering er å foretrekke kurs for å melde i. Det er også andre jobber, som bare krever en Associate grad eller en teknisk sertifisering.

En elektronisk metrologi tekniker er ansvarlig for å utføre rutinemessig og komplekse kalibrering arbeid. Å være en elektronisk metrologi tekniker, må du ha teknisk sertifisering med minst 2 års erfaring. Samtidig krever en metrologi ingeniør en mastergrad i Mechanical Engineering med spesialisering i Justervesenet Precision Engineering.

Metrologists er alltid på utkikk etter muligheter innen forskning og utvikling. Ting er alltid i endring. På grunn av sin nøyaktige natur, har alt å være idiotsikker. Mange liv vil bli berørt av feilmålinger. Dermed kan nøyaktighet å redde liv, penger og tid mest spesielt. Mennesker er avhengige av nøyaktige målinger for å lette deres daglige livsførsel fra å lage kaffe, til å kontrollere sine kjøling / varmesystemer og lage mat.