O2c

Hvordan forstå første kommando oppgjør

For folk i militæret

For folk i Forsvaret, å ta vare på sine eiendeler er en av de viktigste tingene de kan gjøre, spesielt for sin familie. Når folk i de væpnede styrkene gå på sine turer av plikt, er det en mulighet for at de ikke kan komme tilbake. Men som edel en årsak som dette kan være, vil det alltid være noen grunn til bekymring, spesielt med hensyn til sine familier økonomiske velvære. For dette behovet, kan verdipapirer investorer og rådgivere hjelpe våre soldater, sjømenn og piloter på hvordan de kan gjøre en fortjeneste som de går på sine turer av plikt.

Ett selskap for dette er første Command Financial Planning Incorporated eller FCFPI. FCFPI ble grunnlagt i 1958 for profesjonelle militære familier, selv om de har forgrenet seg til føderale ansatte også. Med 15€ 0,4 milliarder i bank eiendeler, er FCFPI en av de største investeringene megler-forhandlere som omhandler den profesjonelle militære. De har også et første Automotive, Første Funds og en Air Force kommando bank for de som ønsker lån til biler, generelle lån, og en bank for soldater og piloter i Luftforsvaret.

Hvordan forstå første kommando oppgjør. Første kommandoen systematiske investeringsplan.
Hvordan forstå første kommando oppgjør. Første kommandoen systematiske investeringsplan.

  1. Første kommandoen systematiske investeringsplan. En systematisk Investment Plan, eller SIP, kan sammenlignes med en vanlig bank innskuddskonto. Men, betaler en en viss månedlig og i stedet for at det er en personlig reservoar av penger, blir det et aksjefond. Dette fondet er så brukt til å kjøpe aksjer på aksjemarkedet eller satt i et hedgefond. Første Command Systematisk Investment Plan ble lansert den 31. januar 2000 og kjørte frem til 31. desember 2004. Men de utelater flere ting når de ba folk om å melde seg, som i den militære Thrift spareplan, de 50% kommisjonærer får og en klausul som fastsatt det var ugjenkallelig i 15 år.
  2. McPhail et al. Vs FCFPI Lt Michael McPhail og andre gikk til sak mot FCFPI hos Securities and Exchange Commission om hva de hevdet var "dyre" avgifter. Et eksempel på dette var 50% provisjon. Et enkelt eksempel på dette er hvis en profesjonell militær familie betalte 75€ per måned årlig til hedgefond, 450€ vil bli misligholdt som en kommisjon av agent og FCFPI. I lys av dette, enige First Command Financial Planning Incorporated til et forlik på 10€ millioner. Men analytikere og flere vaktbikkje grupper mener at FCFPI kunne ha blitt pålagt mer av SEC siden deres beregninger ville sette FCFPI resultat på 105€ millioner.

  3. Oppgjør. Den 30. mars 2009, godkjent Europa District Court of California oppgjør av 10€ millioner til de som arkivert for inkludering innen 45 dager etter å eie SIP. Distribusjon Sjekker ble sendt etter rettferdighetshøringen til de som ønsket seg inkludert i klasse Suit. Imidlertid vil de som har betalt mindre enn 50% i provisjon utelukkes fra klassen drakten.

Første Command er nå tilbake i business

Første Command er nå tilbake i business, men med denne skavank på sin portefølje. Deres filantropiske arbeid og andre veldedige institusjoner kan ha svaiet fordel for dem, men vi oppfordrer deg til å se godt inn i fine print av enhver investering du kan presse gjennom med. Tross alt, kan det hende at porteføljen ikke gjenopprette. Hvis du ønsker å kontakte First Command, er deres hjemmeside på firstcommand.com , hvor du kan registrere deg på deres militære kommando påloggingsområdet.