O2c

Hvordan forstå en datamaskin college læreplan

Tilbud av en datamaskin college pensum i stor grad avhenge av ulike faktorer som for eksempel datamaskinen grad (for eksempel 2-årig diplom programmer, 4-årig bachelorgrad eller 1 til 2 år graduate sertifikater) eller program (for eksempel programmering, programvareutvikling , informatikk og sikkerhet, database applikasjonsutvikling og systemadministrasjon). Annen datamaskin universiteter og datamaskinen skoler tilbyr også ulike fag navn, emner og fag lengder. Men datakurs generelt følge en læreplan som vil inkludere disse hovedkomponenter:

Hvordan forstå en datamaskin college læreplan. Introduksjon til datasystemer.
Hvordan forstå en datamaskin college læreplan. Introduksjon til datasystemer.

  1. Introduksjon til datasystemer. Emnet er tatt typisk i løpet av studentens freshman år, for å gjøre ham kjent med hva hans utvalgte kurs innebærer. Annen datamaskin skoler og kurs kan ha et annet navn for dette emnet, inkludert innføring i datastrukturer, programmering grunnleggende, innføring i programmering, etc. Under freshman året, ville mange andre grunnleggende programmering / software fag tas opp, igjen avhengig av bestemt kurs, for å legge grunnlaget for at studenten skal være klar for mer spesialiserte kurs fremover.
  2. Programmeringsspråk og operativsystemer. En student vil vanligvis måtte gjennomgå innføring og anvendelse fag i relevante programmeringsspråk som C eller C + + og Java. Han ville også lære å arbeide med ulike operativsystemer som Linux, Unix og Windows-systemer, sammen med hvordan man skal arbeide med dem, gjennom systemer og systemer samt programmering.
  3. Søknader kurs. En stor del av en datamaskin pensum vil være programmer kurs, noe som ville trene studenten til å håndtere mer spesifikke krav til industrien. Dette vil omfatte opplæring i grensesnitt-basert programmering, tilgang programmering, hvordan å gjøre software eller hendelse spor; databasesystemer, ledelse og design, datanettverk, osv.
  4. Teorier. En student bør være godt kjent med de teoretiske rammeverk samt historien bak programmering.
  5. Etikk og andre relaterte emner. En datamaskin læreplanen ville inkludere etikk jobbe i en datamaskin-relatert industri, sammen med grunnleggende forretningsmessige prinsipper og relevante databehandling lover. Andre temaer vil inkludere menneskelige faktorer i databehandling, markedsføring prinsipper, sosialt ansvar og faglige praksis i maskinen samfunnet.
  6. Generelle kurs. Spesielt i bachelor-programmer, ville en student bli pålagt å ta generelle kurs i liberal arts og humaniora for å sikre sin godt avrundet og helhetlig trening. Vanligvis er disse kursene ta form av en gratis elektive og studenten kan velge hvilken gjenstand til å ta. I noen datamaskin skoler, må imidlertid disse generelle kurs fortsatt være knyttet til studentens kurs, så han må ta en matte, naturfag eller programmering valgfag.
  7. Avanserte studier. En datamaskin grad vil normalt kreve en student å bli kjent med ulike, men beslektede områder som kunstig intelligens, robotikk, elektronikk og numeriske metoder.
  8. Avhandling eller practicum. En skole kan kreve en student å gjennomgå praksis eller masteroppgaven arbeid for ham å bli utsatt til datamaskinen samfunnet og å lære å bruke grunnlaget for hans datamaskin studier.

Det du har det

Det du har det! Dette er de generelle komponentene i en datamaskin college læreplan. Hvis du er interessert i å forfølge en grad i datamaskiner, sørg for at du spørre på din foretrukne skolen om sine spesifikke kurs og fag. Lykke til!