O2c

Hvordan finne virtuelle arbeidsplasser

Trenden i dag for bo-at-home moms og de som ikke kan finne mainstream oppgaver er å se etter arbeid som kan gjøres i komfort av hjemmene sine. Disse kalles virtuelle arbeidsplasser hvor du kan sette din egen tid. De viktigste tingene som du trenger er en god datamaskin og høy hastighet eller bredbånd Internett-tilgang. Noen av de virtuelle arbeidsplasser tilgjengelig er for virtuelle assistenter, virtuelle call center agenter, kundeservice representanter, transcribers og mye mer. Her er noen tips.

  1. Identifisere de ferdigheter som du har og hvor du er god. Hvis du har eksemplarisk skrive hastighet og har tidligere sekretær erfaring, se etter virtuelle sekretær stillinger der du vil være i oppgave å skrive opp klientdokumenter. Noen jobber kan online kreve å skrive mens noen jobber kan kreve faktiske sekretærtjenester oppgaver, i utgangspunktet utfører som en virtuell assistent fra å sette opp avtaler og møter, noe som gjør reise bestillinger, svare klient samtaler og minner kunder av avtaler.
  2. Hvis du er kreativ og har trening som grafiker eller en web designer eller utvikler, er det nok av virtuelle jobber der ute som krever dine ferdigheter. Du kan arbeide på prosjekter i inn og sette opp virtuelle møter med klienter med jevne mellomrom. Noen frilansere registrere deg for jobben megler områder hvor dine ferdigheter er matchet med potensielle kunder, eller du kan by på de tilgjengelige prosjekter. Sjekk ut hjemmesidene til Elance og odesk. Dette er bare to av de mange nettsteder som faller for dem som ønsker å arbeide virtuelt. Du kan også sjekke ut All Freelance Directory for å finne virtuelle arbeidsplasser.
  3. Hvis du har erfaring i kundesenteret arbeid, er det noen callsentre som gir arbeidsplasser for de som velger å bo hjemme. De fleste callsentre, på grunn av begrensning av å ansette offshore BPO-tjenester ser på å ansette flere sentralbordet agenter som jobber hjemme for å øke sine direkteregistrering stab. Ifølge IDC, ca 330, er 000 kundesenteret agenter forventes å være hjemme-basert i 2010. Leve Ops og Alpine Access er to av de beste BPO selskaper som tilbyr muligheter for de som ønsker å jobbe i sentralbordet industrien, men ønsker å holde seg hjemme.
  4. Transcribers også gjøre et drap på virtuelle arbeidsplasser. Freelance transcribers arbeide for medisinske fasiliteter å transkribere medisinske rapporter og reseptbelagte mens juridiske transcribers transkribere domstolsbehandling. Spesiell programvare eller programmer kan være nødvendig, men noen vil gi deg en kopi av programmet som de bruker. Juridisk transkripsjoner er teknisk strenge når det gjelder å registrere faktiske ganger og du trenger å vite juridisk terminologi og sjargong, samt en god beherskelse av skriftlig engelsk. Du må også ha et godt sett med hodetelefoner for å kunne transkribere saken til brevet som nøyaktighet er av største betydning i juridisk transkripsjon.
  5. Hvis du er flink til å skrive artikler og annet webinnhold, kan du oppsøke de mange nettsteder som er på jakt etter selvstendig skribent som kan gi dem en kontinuerlig tilførsel av artikler.
  6. European Airlines ansette noen virtuelle salgsrepresentanter og reservasjoner agenter. De svare på innkommende anrop og gi kundene den hjelpen de trenger for å bestille sine flybilletter, inkludert flytider, fare og reiseinformasjon og generell kundeservice som den innrømmer hvert flyselskap kunde.
  7. Andre selskaper ansette virtuelle forskere til å gjøre markedsundersøkelser, markedsanalyse, forskningsresultater og generell rådgivning. Sjekk om denne virtuelle jobben er for deg ved å gå til Compass intelligens nettstedet.
  8. Du kan også sjekke ut de ledige stillingene for virtuelle concierger. Disse er morsomme full tid jobber. Du jobber som en concierge tjenesteleverandøren i den komforten av ditt hjem og gjøre reservasjoner og bestillinger for restauranter, bestilling og levering blomster, noe som gjør reise bestillinger, gjør noen personlige og gave shopping.
  9. For de av dere som snakker flere språk, eller er innfødt engelsk høyttalerne, kan du sjekke ut noen nettsteder som gir språkleksjoner og ESL kurs. Du kan registrere deg med en tutorial nettsted og lære et annet språk eller det engelske språket til en rekke studenter fra hele verden uten å forlate huset.

Hone opp ferdighetene dine før du søker en virtuell jobb

Hvordan finne virtuelle arbeidsplasser. Identifisere de ferdigheter som du har og hvor du er god.
Hvordan finne virtuelle arbeidsplasser. Identifisere de ferdigheter som du har og hvor du er god.

Hone opp ferdighetene dine før du søker en virtuell jobb. Du kan jobbe hjemmefra, men du fortsatt trenger å vise profesjonalitet og gode ferdigheter for å være konkurransedyktig i dette feltet. Ta ekstra opplæring som er nødvendig for å konkurrere med den unge avling av arbeidstakere som finner det mer lukrativt å jobbe hjemmefra.